Account

Ervaringen

beste cabriohoeve ik wens jullie een heel fijn en gezond 2014 toe en dat ik vaak langs mag komen. groetjes john

john pronk
| 30 december 2013

Zondag rolbeugel v-style besteld,dinsdag al gekregen Vandaag gemonteerd en past perfect! Super service en snelle levering. Bedankt!!

Peter
| 26 december 2013

Heel tevreden over de service en gastvrijheid. Heel zeldzaam tegenwoordig!

Christian de Groot
| 19 december 2013

Al meerdere dingen laten doen en aangeschaft bij De CabrioHoeve, Altijd een top service en super communicatie!

Jordy Huizinga
| 11 december 2013

Sinds de aanschaf van mijn NA MX-5 vaste klant bij de Cabriohoeve. Altijd goede service, heerlijke koffie en veelal een stukje cake. Prijs/kwaliteit zeer goed te noemen, wellicht iets duurder dan de garage in de buurt per uur maar door hun ervaring meestal stukken goedkoper. AANRADER!

Ruthger Idema
| 9 december 2013

Weer even naar de Cabriohoeve gereden vanuit Wognum. Nieuwe schokdempers, bougieskabels, lampje verwisselen en een mooi setje winterbanden! Ps het stuur staat niet op de nota :-) Komt de volgende keer wel weer . Lekker bij gekletst. En natuurlijk weer een lekker broodje mee gegeten met de familie. Super gezellig weer!!! Groetjes vanuit Wognum. Met vriendelijke groet Rene de Boer

Rene de Boer
| 11 november 2013

Wat een enorme service bieden jullie, heb in een korte tijd tweemaal telefonisch contact met jullie gezocht. beide keren had ik een vraag over wat lekkage klachten en ook beide keren ben ik enorm prettig geholpen. Nogmaals bedankt. Grt , André

Andre Le Blanc
| 30 oktober 2013

Vandaag een "dagje Cabriohoeve" gedaan en dat was weer een succes, samen met m,n vriend die sinds deze zomer ook in het bezit is van een mooie NB . Willem is niets te veel, hij begint overal aan, iets niet naar je zin? Willem lost alles op met een onnavolgbaar enthousiasme en een brede lach. In de tussentijd werden we nog eens verwend met koffie en appelgebak en tussen de middag brood eten met de familie en de monteurs heel lekker en gezellig. En niet onbelangrijk alles perfekt gerepareerd. Bedankt!!!!

Theun Zoer
| 29 oktober 2013

Onlangs een torsen diff aangeschaft bij de Cabriohoeve. Geheel volgens afspraak uitgevoerd en ben dan ook zeer tevreden over deze actie. Tussen de middag een broodje meegegeten en ruimschoots voorzien van koffie en cake gedurende de werkzaamheden. Opnieuw een tevreden klant!

Blaauw
| 22 oktober 2013

Willem vooral als profi-mecanic en Peter als wonderdokter voor mijn audiosysteem en andere probleemanalyses: Geweldig gedaan jongens vandaag.Bedankt.En zo gezellig, en niet onbelangrijk: een vriendelijke prijs ! Daar kom je nog eens terug, zeg je dan. Alsof mijn MX5 een nieuwe spirit heeft gekregen. Rondom nieuw remvermogen, mooie rolbeugel met windscherm en een fraaie grilllll, ja grrrrr.... gaat ie weer. Drense moi voor Willem en Peter.

Rob Polman
| 10 oktober 2013

Willem en Peter, heerlijk naar huis gereden met de nieuwe distributie en waterpomp. Het was weer een leerzame dag in jullie steeds mooier wordend bedrijf met prima service en gastvrijheid. De catering van mevrouw is ook TOP! Nog gefeliciteerd met jullie zoon en kleinzoon, geniet er van! Groeten uit Tiel.

Alex Poelen
| 27 september 2013

Het is niet de eerste keer dat ik onderdelen bestel bij De Cabriohoeve. Ik ben van mening dat De Cabriohoeve een geweldige service heeft en hanteert. Vandaag besteld, morgen in huis, super helemaal geweldig. Daar kan menig bedrijf een puntje aanzuigen. Cabriohoeve bedankt voor de onderdelen en de wel hele snelle bezorging daarvan. Met vriendelijke groet, Bert uit Huizen

Bert
| 11 september 2013

Beste Willem en Peter, Bedankt voor weer een geweldige snelle en goede service gisteren middag bestelling geplaatst na telefonische overleg op vrijdag. Vrijdag gelijk al een telefoontje terug dat het betreffende onderdeel gebruikt leverbaar was en ik het bestellen kon zodra ik daar de gelegenheid voor had ,En dat was gisteren na eerst nog een rit met de club te hebben gereden het weekeinde. Vanmiddag bij thuiskomst hadden de buren mijn pakketje netjes in ontvangst genomen en ben ik gelijk gaan uitpakken en vervangen de omlijsting van de schakelpook ziet er weer netjes uit en dat tegen een prijs waar je nog vrolijk van kan en mag worden.dit is in korte tijd de tweede keer dat jullie mij op een geweldige vriendelijke en familiare manier uit de brand hebben geholpen om mijn NBFL in originele staat te houden tegen schappelijke prijzen!!!!! Daarom wederom deze loofende woorden want het mag best gezicht worden dat er ook nog bedrijven zijn die de klant hoog in t vaandel hebben!!!! Ik blijf zeker bestellen nieuw als het nodig is en gebruikt als het kan een tevreden zeer tevreden klant!!! Met vriendelijke groet, Frans Masmeijer

Frans Masmeijer
| 10 september 2013

1 september 2013 Paar weken geleden dubbele rvs uitlaat gemonteerd, staat prima op mx5 NA. Gastvrij ontvangen en een heerlijke lunch genoten! Achteraf bleek de uitlaat wat meer ' sportieve ' herrie te maken dan wij vooraf hadden ingeschat. Peter en zijn collega's hebben gezorgd voor passende db-killers. Afgelopen vrijdag zijn deze getest, helemaal goed. Sportief geluid maar blijft binnen de perken. Prima sound! Gelijk ook nog even de voorpijp-uitlaat vervangen, en dit alles tegen een schappelijke prijs. Bedankt voor de prima service en het meedenken! Groetjes Louis en Thea

Louis
| 1 september 2013

Bedankt voor het vervangen en vooral ook passend maken van de sportuitlaat. Een mooi staaltje vakmanschap. Geen rammeltje of piepje meer te horen,en de rit naar huis was echt genieten.

Albert
| 31 augustus 2013

Snelle levering van een goed gereinigd gebruikt onderdeel. Kwestie van uitpakken, inbouwen en klaar.

P W
| 30 augustus 2013

Gisteren heeft mn Mazda bij cabriohoeve gestaan voor een hele grote reparatie, super service en een zeer prettige behandeling. Het was een ritje Middelharnis-Gasselte wel waard. Peter en Willem, bedankt.

Bas
| 23 augustus 2013

Beste Peter en Willem, Bedankt voor de super snelle levering van de dubbele RVS sportuitlaat. Dinsdag middag aan het einde van de dag besteld en nu al donderdag ochtend zeer vroeg netjes afgeleverd. Zoals alle andere verhaaltjes in jullie gastboek, ben ook ik zeer tevreden over jullie gastvrijheid en service. Ga zo door jongens. M.v.g. Ron een mx5 freak.

Ron.
| 22 augustus 2013

peter en willem bedankd voor het afstellen van de auto,hij rijd weer top. ik raad iedereen aan die een mx5 fan is een bezoekje te brengen aan cabriohoeve.

john
| 13 augustus 2013

Afgelopen zaterdag 10 augustus een nieuwe softtop laten plaatsen en een rolbeugel met windscherm. Na een rit van 3 uur ontvangen met koffie en verse cake. Verder prima geholpen, een rondleiding door het bedrijf en zeer enthousiaste medewerkers. Het leek wel een ontmoetingsplaats van MX-5 fans. 's Middags meegegeten met dehele familie. Verder nog diverse adviezen gekregen, hoe mijn MX-5 het best kan worden onderhouden.Een prima adres, wat ik iedereen kan aanbevelen.

Peter Hazeborg
| 12 augustus 2013

Vandaag onze MX5 opgehaald,stond er als een diamant in de zon bij.Zijn erg content met de mannier waarop de koop tot is gekomen. Willem en Peter bedankt,super aardige mensen.De koffie staat altijd klaar. top afgeleverd hoor.Groetjes,Eppo en Tieske Beertema.

E.Beertema
| 9 augustus 2013

Vorig jaar mijn MX5 (een zwarte NB uit 1999) gekocht bij de Cabriohoeve. Door een goede vriend ben ik destijds aangestoken door het MX5 virus en dat gaat niet meer over. De MX5 is een probleemloze auto en heeft wat aandacht nodig op een aantal specifieke punten. En dan blijkt het grote voordeel van de MX5 kopen en/of in onderhoud hebben bij de mensen van de Cabriohoeve. Zij hebben aandacht voor hun klanten, veel technische kennis van de auto en de meeste MX5 onderdelen zijn nieuw en gebruikt op voorraad. En als er dan onverhoopt toch iets mankeert aan mijn MX5 dan is er altijd een persoonlijk gastvrij onthaal en worden de mankementen aan de auto vakkundig en tegen een schappelijk tarief opgelost. Met vriendelijke groet, Klaas Fröling

Klaas Fröling
| 7 augustus 2013

Nieuwe cabriokap met glazenachterruit dinsdag laten monteren, deze was al voorbereid op een frame zodat de wachttijd niet zolang was. En zijn ook nog diversen dingen nagekeken en een nieuwe uitlaat gemonteerd. Ben heel tevrede over de ontvangst van ons, de koffie stond klaar.

Carla Oosterbaan
| 31 juli 2013

Nog even een klein berichtje van mijn kant,zoals beloofd.gisteren de koelvin vervangen een klein uurtje werk en hij os weer als nieuw geen herrie meer dus zeer tevreden.mannen van de Cabriohoeve bedankt voor het onderdeel en we gaan elkaar vaker zien,groetjes van een tevreden klant en mx5 gek!,, Gr.Frans.

Frans Masmeijer
| 28 juli 2013

Gisteren een ritje gasselte gedaan koelvin van de airco maakt een rot geluid lager was overleden .Daar dit een kompleet gebeuren is en ik 504€ wel veel geld vond ,de cabriohoeve maar eens gebeld en Ja hoor hij had er nog een liggen uit een auto van 2005 .De andere dag van uit wateringen maar eens naar Drente gereden en werd zeer vriendelijk ontvangen na een rit van ruim 3" uur is dat altijd fijn.Eerst maar een aan de koffie en een toilet stop ,wat een lieve mensen ,vervolgens werd het onderdeel gepakt en afgerekend .Daarna nog even een rondleiding door het bedrijf dat volop in beweging is ,mooie cabrio's gezien en wat een onderdelen zijn daar zowel nieuw als gebruikt.Nog even over de Family van mijn kant gesproken het bleek dat de eigenaar mijn neef kent dat was wel eev grappig zo blijkt de werelds ineens veel kleiner te zijn dan men vaak denk.Wij komen zeker terug voor de onderdelen en de goede service binnenkort heeft hij ook voor de nbfl een RVS uitlaat voor de nbfl met 1 pijp waardoor de auto origineel blijft maar toch net dat mooiere geluid voert.dus die gaat er zeker komen.airco drainage hopelijk morgen weer als een zonnetje zonder de herrie van voor heen maar daar maak ik nog wellevend een korte melding van.mannen en dame bedankt voor de ouderwetse maar ozo fijne behandeling als klant.

Frans Masmeijer
| 26 juli 2013
Toon per pagina

  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  • Volg ons via