Account

Ervaringen

Henk

-20%

Montage

Vanmiddag verhoogd windscherm en beugel laten monteren in de Trilogy. Super service en vriendelijke mensen en liefde voor de MX 5. Dankjewel.

22 mei 2020
John van der Jagt

-20%

Producten besteld

Ik heb hier laatst aantal producten besteld voor mijn MX5. De website geeft duidelijk aan voor welk type mx5 de onderdelen geschikt zijn en alles snel in huis. Top!

20 mei 2020
Bennie Hekking

-20%

Vriendelijke en vakkundig

Ontzettend leuke mensen waar je snel, vriendelijk en vakkundige wordt geholpen.

20 mei 2020
Bram Lieven

-20%

Fantastisch geholpen

Vorige week helaas aangereden, maar nu fantastisch geholpen door Willem. Hij heeft tot in de fijne details met me meegedacht en nu heb ik alle materialen voor een scherpe prijs om alles weer te herstellen. Niets anders dan vakmannen en een geweldige service bij de Cabriohoeve!

18 mei 2020
Dirk Qualm

-20%

Nieuwe MX5 opgehaald

Nieuwe Mx5 opgehaald bij een geweldig bedrijf! Zeer deskundig en vriendelijk! 100% aanbevolen!!

15 mei 2020
Jolanda

-20%

Vriendelijk & Kundig

Erg vriendelijk & kundig personeel!

15 mei 2020
Marcel & Caroline

-20%

Onze MX-5 gebracht

Vandaag onze Mx-5 na zeven jaar weer terug gebracht naar zijn ‘oorsprong’. Hij is dit jaar 30 geworden maar nu toch echt op. In onderdelen gaat hij nog als ‘donor’ gebruikt worden en dat is een mooie gedachte. We gaan hem missen! Cabriohoeve medewerkers bedankt, een top bedrijf zijn jullie, de twee en half uur rijden meer dan waard!

15 mei 2020
Erik

-20%

Goede service, veel kennis

De Cabriohoeve is wat mij betreft de plek om antwoord te krijgen op iedere vraag die je maar kunt stellen over je MX 5. Hun kennis is zeer uitgebreid, maar ze hebben ook werkelijk alle onderdelen en accessoires in huis. Ze staan met beide benen stevig op de grond en voorzien je objectief van alle gevraagde informatie. Heel fijn dat je gebruik kunt maken van hun expertise.

24 april 2020
Caro

-20%

Gisteren onze Mx-5 terug gebracht

Gisteren onze Mx-5 terug gebracht; na zeven jaar kregen we onze dertig jaar oude NA niet meer goed gekeurd helaas. Met pijn in ons hart, maar nu krijgt hij als donor auto alsnog een tweede leven! Top bedrijf! Mochten we ooit de loterij winnen dan staan we meteen op de stoep om er hier weer eentje aan te schaffen.

16 april 2020
Dirk

-20%

100% aanbeveling

Vandaag mijn MX5 opgehaald Bij een fantastisch bedrijf! Zeer deskundig geholpen en enorm veel vak kennis heeft de eigenaar!

31 maart 2020
Maurice

-20%

RVS enkele uitlaat

Vandaag de rvs enkele uitlaat van een mx5 NA geleverd gekregen. Deze is van zeer goede en mooi afgewerkte kwaliteit. Tevens is het een zeer mooi vol geluid en zeker niet te hard.

25 maart 2020
Gert Jan Boersma

-20%

Goed bedrijf

Goed bedrijf met genoeg onderdelen als je wat nodig hebt voor je Mx.

12 maart 2020
John

-20%

Vakkundig geadviseerd

Bij het bestellen van onderdelen vakkundig geadviseerd. Vriendelijke mensen en goede service! Ze hebben er een klant blij.

2 maart 2020
A. Wijnberg

-20%

Vertrouwd en goede service

Wij kwamen van circa 160 km ver. Wat een warm welkom, koffie en koek. Voor alle vragen kun je hier terecht en zij hebben veel op voorraad liggen, fantastisch! Wij waren geslaagd voor onze onderdelen voor onze NC! Top bedrijf!

24 februari 2020
Jeroen Blaauw

-20%

Jaarlijkse APK

Gisteren mijn NA bij de Cabriohoeve gebracht voor de jaarlijkse APK. een onderhoudsbeurt en 2 nieuwe achterbandjes. Vandaag was de keuring waar Massie zonder opmerkingen doorheen is gekomen. Top werk verricht door de jongens van de Cabriohoeve!

18 februari 2020
Olaf van der Werf

-20%

De beste plek voor je mx 5

Erg vriendelijk personeel, echte vaklui. Ook voor kleine dingen en onzekerheden kan je hier terecht. Gezellige werkplaats en lekkere koffie. Een echte aanrader als je het beste voor je vertrouwde mx5 wil. Helemaal tevreden, geen andere garage voor mij anders dan de Cabriohoeve.

23 januari 2020
Jan Koster

-20%

Rekje

Reis je stad en land af om een bagagerekje te vinden. en dan gaat het mis. Bel je gefrustreerd naar de cabriohoeve om info. Krijg je te horen "dat hebben we voor je". En nog erg goedkoop ook. Ga nou direct naar Gasselte.

18 januari 2020
Ruud Oord

-20%

Heel blij

In December mijn 10 th ann. Ingeruild voor een prachtige Mihtra 1.8 met weinig kilometers! Angstig voor de teruggang in PK’s. Nu, met K&N luchtfilter en titanium bougies presteert de motor voorbeeldig

13 januari 2020
Ingrid

-20%

Service is/was geweldig!

Hallo Peter, Willem en de rest van de medewerkers van De Cabriohoeve, Langs deze weg wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor alle werkzaamheden aan mijn Mazda. De service is/was geweldig! Mocht ik weer wat hebben aan mijn Mazda dan zal ik zeker contact zoeken met jullie.

13 januari 2020
Kees Jansma

-20%

Fijne ervaring

Mijn MX5 is weer prachtig hersteld en roestvrij gemaakt, van Gasselte naar Andijk teruggereden met een "vastgelaste" glimlach op mijn gezicht! Altijd een fijne ontvangst met koffie en koek, een gezellig en vakkundig stel mensen in de garage. Bedankt! Kees Jansma

9 januari 2020
Ron

-20%

Behulpzaam

Behulpzaam en snel een foto gestuurd en het onderdeel werd ons op gestuurd.

2 december 2019
Rico ter Voert

-20%

Echt MX5 DNA

Ik heb 2 jaar geleden op mijn Mazda MX5 NA van 1991 een mooie nieuwe stoffen Sonneland kap laten zetten. Met glazen achterruit, waardoor het frame gemodificeerd moest worden. De trip naar Gasselte was al een beleving op zich omdat ik in Zuid-Oost Brabant woon. De reputatie van de Cabriohoeve had mij daarnaartoe geleid, en ze hebben het helemaal waargemaakt. De voorbereiding was top, de montage helemaal goed. Je merkt dat het bedrijf een echt MX5 DNA heeft. Een aanrader!!

1 december 2019
Jade

-20%

Autohoes voor buiten

De levering van de autohoes kwam erg snel! In de beschrijving van de autohoes staat dat hij aan de achterkant een transparant stuk heeft zodat je de kentekenplaat nog kan zien. Ik ben in bezit van een MX-5 ND en het transparante stuk van de autohoes zit volledig boven het kenteken, waardoor het er een beetje gek uit ziet. Al met al, ben ik erg blij met de autohoes!

18 november 2019
Eric Bakker

-20%

Goede service

Ik heb onder garantie een nieuwe buitenhoes gekregen van Willem zonder dat ik dat zelf eiste, super service, zeer tevreden!

6 november 2019
Christof

-20%

Fijne ontvangst

Fijne ontvangst, klantvriendelijk , TOP service !

4 november 2019
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •  
Wij zijn gesloten op Koningsdag, zaterdag 27 april. Wij wensen jullie allemaal een feestelijke dag.