Account

Ervaringen

Eric

-20%

Hele goede service

Hele goede service eigenaren denkt fantastisch.

1 oktober 2020
Tristan

-20%

Passie voor de auto's

Goede service, aardig personeel, hebben passie voor de auto's waarmee ze werken. Erg tevreden met mijn nieuwe aankoop!

1 oktober 2020
c.j. van ommeren

-20%

Hardtop

Gisteren (21 september) een hardtop laten plaatsen op mijn mx5 nc. De kap sluit prima aan. Even afwachten tot de eerste regenbui overtrekt maar ik ga ervan uit dat alles goed dicht zit. Goede suggestie van meneer Willem om de kap zwart te laten overspuiten (was Bordeaux rood), hij past nu goed bij mijn blauwe mx. Chris van Ommeren

22 september 2020
Rick Amting

-20%

Met recht MX5 specialist

Topbedrijf, met recht mx5 specialist in kennis en service!

16 september 2020
Tijl Huygen

-20%

Jongensdroom

Nou, voor mij was het zover: ik had gespaard en besloot serieus naar een lang gekoesterde jongensdroom te gaan kijken - een two-seater cabrio. Ik ging naar de mij onbekende maar niet ver uit de buurt liggende Cabriohoeve en werd er uiterst attent ontvangen. Het bleek een familiebedrijf van de oude stempel waar klantgerichtheid en gulheid (waar vind je dat nog) volkomen vanzelfsprekend waren. Een heerlijke, hartelijke sfeer. Ik vond er een cabrio uit 2012 waar ik meteen verliefd op werd, na eerst een proefrit in een andere, om te voelen hoe een Mazda MX 5 eigenlijk rijdt. De proefrit in mijn net ontdekte liefde haalde me - met superieur gemak - over de streep. Wat een auto! Van buiten een beauty met haar chique Dolphin Grey kleur, van binnen een compact interieur met alles op de juiste plek. En het rijden! Dit was een gewillige godin die - en nog altijd! - tegen mij zei: ‘ toe maar, wees niet roekeloos maar ook niet te voorzichtig met me, ik kan ertegen en ik heb nog power over als je zou willen’ . En zo is het precies. Ik ben een paar maanden verder, en heb haar leren kennen. Ze heeft niets teveel gezegd. Elke keer als ik instap verheug ik me op de rit die me wacht. De service en attentheid van de Cabriohoeve hielden niet op na mijn aankoop, zoals ik merkte bij enkele kleinigheden. Wat heerlijk dat een dergelijk bedrijf nog bestaat. Meer dan van harte aanbevolen!

14 september 2020
Tim van der Schaaff

-20%

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Altijd de juiste onderdelen voor een goede prijs, zeker een aanrader.

10 september 2020
Desmond Jasper

-20%

Prima en snelle service

Prima en snelle service onderdelen netjes verpakt!!

2 september 2020
Ludwig Gatzen

-20%

MX-5 opgehaald

gisteren mijn mx-5 opgehaald, na montage van een bbr pakket. Er hangt een gemoedelijke sfeer. En toen bleek dat mijn achterste schokbrekers ver weg waren, zijn ze ook flexibel genoeg om gelijk andere te monteren . Dit alles voor een meer dan schappelijke prijs. Cabriohoeve Bedankt!

18 augustus 2020
Ferdinand Leverington

-20%

Uitstekende service en snel gehandeld

Uitstekende service en snel gehandeld! Klantenservice reageerde ontzettend snel per e-mail. Ik heb online een airco condensor besteld die beschadigd binnen kwam. Zeer waarschijnlijk moetwillig kapot gemaakt door een pakketbezorgbedrijf (gezien de duidelijke omschrijf op het pakket dat het breekbaar is). Gelijk een e-mail gestuurd en dezelfde dag werd er een nieuwe opgestuurd die de volgende dag, gelukkig onbeschadigd binnen kwam

10 augustus 2020
Matthieu Laporte

-20%

Online goede keuze

Voor de MX5 online goede keus

10 augustus 2020
Vandijck

-20%

levering

dank u voor de vlotte afhandeling en levering van mijn onderdeel groetjes

7 augustus 2020
Huib van Dongen

-20%

MX5 NC van 2006

Heeft de eerste Duitse eigenaar het Bose systeem vervangen door een achteraf inbouw met navi. Geen succes, dus originele weer inbouwen. Dat lukte regionaal, maar werkte niet. Teneinde naar de Cabriohoeve waar occasions voorhanden zijn. Omruilen ging snel, maar de deurspeakers werkten niet. In no time was mijn MX 5 interieur kaal en werd naarstig gezocht naar het euvel. Indrukwekkend te zien hoe met kennis en vaardigheid de fout gevonden, en hersteld werd. ( je blijft er gewoon bij ja!) Goede sfeer en goed gevoel bij. Terug naar huis met een geweldig geluid. Complimenten.

29 juli 2020
Ruud Buiskool

-20%

Aan het kijken

Ik was aan het kijken naar mx5 ik werd netjes behandeld voor de vragen die ik had, eerste indruk nette zaak vriendelijke man/eigenaar weet waar die over praat . En veel keuze.

13 juli 2020
Mirjam Erich

-20%

Ga zo door, mensen!

Topgarage, met mooie auto’s (MX5) in diverse prijsklassen en vakmensen met liefde voor hun vak & voor de mensen die hun passie delen! We nemen de tocht van bijna 2 uur voor lief! De koffie, thee met wat lekkers staat altijd klaar! Ga zo door, mensen.

6 juli 2020
Paul van Weringh

-20%

Veel vakkennis

Fijne mensen. Veel vakkennis. Ruime voorraad occasions.

30 juni 2020
Yvonne

-20%

Goede koffie, vriendelijke jongens

Goede koffie, vriendelijke jongens En hele goede service.

30 juni 2020
Stephen Verdonkschot

-20%

Droom

Op mijn MX-5 krijg ik altijd veel reacties. Ook: goh, daar zit ik zelf ook wel vaak aan te denken. Ik zeg dan altijd: doen! Ik rijd al 20 jaar (alleen) cabrio en sinds anderhalf jaar een MX-5. En dat had ik veel eerder moeten doen: wat zitten deze auto's goed in elkaar. Als je dan eindelijk je droom waar gaat maken, ga dan naar De Cabriohoeve. Niet alleen om er daar eentje aan te schaffen, maar ook om hem/haar daar in onderhoud te doen. Uitstekende service en superveel ervaring. Veel plezier alvast !

6 juni 2020
sven

-20%

Snelle afhandeling, snelle levering en correcte prijs

De bestelling van mijn onderdelen werd snel afgehandeld. De levering gebeurde snel via track and trace. De prijzen zijn goedkoper dan elders op het internet. Ik bestel zeker nog hier !

5 juni 2020
Sam

-20%

Transparant bedrijf

Transparant, duidelijk en prettig bedrijf al met al.

5 juni 2020
Paul van Eijk

-20%

Vriendelijk, gezellig en klantgericht. SUPER.

Ik ben nu een paar keer op de Cabriohoeve geweest voor onderdelen. Het zijn echt mx5 specialisten. Ik kom er graag. Groeten Paul van Eijk.

4 juni 2020
Cor

-20%

MX 5 plezier

Ik heb 8 jaar van mijn MX 5 plezier gehad, en ik dank jullie voor de goede service ,het was altijd de moeite waard om van jullie kennis gebruik te maken, hartelijk dank.

3 juni 2020
Eric

-20%

Vriendelijk personeel

Wat een vriendelijk personeel.

3 juni 2020
Mike

-20%

Mannen die weten waar ze het over hebben

Mannen die weten waar ze het over hebben, ze kennen de Mazda MX5 van binnen en van buiten, voor alle taken die ik zelf niet aan durf ga ik hier heen. Het is voor mij wel een flink stuk rijden maar dan weet ik wel dat ik kwaliteit krijg voor mijn geld. Zeker een aanrader voor iedereen die iets heeft met zijn/haar MX5

25 mei 2020
Erik

-20%

Heel veel keuze

Heel veel keuze, gewone prijzen. Fijne eigenaars/verkopers

25 mei 2020
Rob en Miranda

-20%

Superblij met de MX5

Ik wil graag even laten weten dat we superblij zijn met de MX5. Hij rijdt erg lekker. Toch ruim 200 km open kunnen rijden op weg naar huis. De wijze van afleveren en alle bij de auto aanwezige documentatie was boven verwachting. Hier kunnen de meeste dealers nog wat van leren. Nogmaals bedankt en tot ziens. Gr Rob en Miranda

25 mei 2020
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •  
Wij zijn gesloten op Koningsdag, zaterdag 27 april. Wij wensen jullie allemaal een feestelijke dag.