Account

Ervaringen

Vandaag 2 nieuwe lederen stoelen met stoelverwarming in onze auto laten zetten, zeer bekwaam en vriendelijk personeel/eigenaren !! Elk jaar komen we omstreeks deze tijd een keertje langs voor mooiere onderdelen en altijd gaan we weg met een goed gevoel. Peter, Willem, dank je wel voor alle goede zorg aan ons autootje !! Volgend jaar misschien een dure ingreep, namelijk een turbootje......

Jacques
| 7 oktober 2017

geweldig bedrijf fijne mensen.

jan boukamp
| 30 september 2017
Een pluim voor de cabriohoeve

Onlangs langs geweest bij cabriohoeve. De airco in de mx5 nc was kapot. Condensor was lek. Dure reparatie . Bij mazda dealer 560 euro. Schrikken dus. Bij cabriohoeve 310 euro betaald en fantastich geholpen. Mooie wachtkamer

Piet Engelsman
| 22 september 2017

Onze Mx-5 is gisteren en vandaag bij De Cabriohoeve geweest. Mooie nieuwe leren stoelen en onderhoud. Enthousiaste mensen met hart voor de zaak. Fijn ontvangst en goed advies. Wij komen zeker terug!

Jolanda Noordermeer
| 4 augustus 2017

Zaterdag 29juli jl mijn mx5 voor een motorprobleem naar de cabriohoeve gebracht. Maandag 31 juli weer opgehaald en het probleem is onder garantie opgelost! Top jongens, dit verdiend een pluim

Jeroen Blaauw
| 31 juli 2017

Gisteren op afspraak de cabriohoeve bezocht voor een APK en grote beurt, voor mijn MX5 NC, verleden jaar gekocht aldaar. Bij het afmelden bij de RDW, werd gemeld dat er een steekproef kwam. De controle door de APK-monteur was perfect uitgevoerd en er waren geen op of aanmerkingen van de RDW keurmeester. Gezien het feit dat we ruim een uur moesten wachten voor de keurmeester er was en daarna pas de grote beurt uitgevoerd mocht worden, was het inmiddels lunch tijd. Vervolgens werd ik vriendelijk uitgenodigd voor de lunch. Dit zijn echt de vriendelijkste mensen en vakkundigheid en garantie staan bij Willem en Peter hoog in het vaandel! Geweldige mensen! Tot volgend jaar!

Ed Visser 22-07-2017
| 22 juli 2017

Vandaag het BBR MX 160 tunpakket laten installeren op mijn MX5 ND van een half jaar oud. Van 131 naar 157 pk. Motor reageert alerter op het gaspedaal en trekt lekker door. Ook in de hoge versnellingen blijft je de trekkracht voelen. Ik ben tevreden en was de rit vanuit de randstad naar het hoge Drenthe zeker waard en enpasant een transparant windscherm laten monteren.

Pieter
| 18 juli 2017

Hoi Peter en Willem, Onlangs een hele mooie Mazda MX-5 NC bij jullie gekocht. Wij hebben jullie bedrijf en vriendelijkheid als zeer positief ervaren. Gisteren nog even bij jullie langs geweest voor een paar puntjes die even op de i gezet moesten worden. Ook dit is tot in de perfectie opgelost en kostte ons geen cent. Dit noemen wij nog eens service,evenals de koffie en cake,en natuurlijk de jongens en meisjes die bij jullie werken. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Herman en Corry Mulder Appelscha.

Herman en Corry Mulder Appelscha
| 14 juli 2017

Vrijdag 7 juli vanuit Papendrecht langs geweest wegens een kleine reparatie. Deze is vakkundig gemaakt door Willem. Zoals altijd is er weer de vriendelijkheid en het goede gevoel van alle medewerkers wat je bijna nergens meer aantreft. De service van de Cabriohoeve is TOP. Verder nog op diverse punten een eerlijk advies gehad . Willem .....jullie nieuwe stulpje is fantastisch en heel smaakvol ingericht. Bedankt weer voor alles Hans en Waninka

Hans en Waninka
| 12 juli 2017

Top service snelle levering en mooie spullen! Kleine dingen gekocht en die maken mijn mx5 echt een andere auto kwa uiterlijk

Brandan Bruggeman
| 23 juni 2017

Met een mysterieus euvel meldde ik mij tijdens een ALpentripje telefonisch in Gasselte. Hieraan voorafgaand had ik bij 2 Zwitserse en een Franse garage annex uitlijnspecialisten de situatie voorgelegd. Er was aldus deze specialisten "niets aan de hand". Ik reed verder met mijn MX-5 NA waarvan het stuurkarakter sterke overeenkomst vertoonde met dweilen. Op naar Gasselte. Een proefritje met Willem aan het stuur leerde snel anders. Zijn diagnose was na 300 meter gesteld en hij bewees direct hierop zijn gelijk toen de auto op de brug ging. Willem maakte ondertussen ook voor dezelfde middag een afspraak bij het regionale banden en uitlijn bedrijf. In Gasselte wordt service verleend zoals we vroeger niet kenden. Deze is beter. Veel beter. En de kosten? Daar wilde Willem geheel niet van weten. Hulde dus!

Eric Polak
| 7 juni 2017

Hardwerkend eerlijk bedrijf! Zeer vriendelijke mensen! echt top

Jarno Vedder
| 5 juni 2017

Na schade gereden te hebben ,MX bij Peter en Willem laten herstellen . Door zeer vlotte service konden we toch op vakantie!! Tevens BBR upgrade laten uitvoeren compleet andere auto terug rijdt super. Bedankt mannen!!!

Dick en Anita
| 30 mei 2017

Auto weer opgehaald. Alles weer netjes. Goeie koffie en zeer goede service.

Tom Ligtenberg
| 12 mei 2017

Iets mis met de softtop, werd snel en vakkundig hersteld. Goeie service dus, vriendelijke mensen met duidelijk hart voor de zaak. En koffie met zelfgebakken cake bij aankomst!! Niet om de hoek, maar zeker de moeite van de rit waard bij eventuele volgende problemen

Gesiena Rozendaal
| 7 mei 2017

Sinds dit jaar klant. Had een vraag over een onderdeel die niet op de webshop stond. Delen op voorraad, Sinds dit jaar klant. Onderdelen werden direct kostenloos op opgestuurt. Als ik zeg kostenloos bedoel ik kostenloos (zowel verzendkosten als onderdeeltjes). Dat maak je niet vaak mee.

Hans Wolf Leusden
| 5 mei 2017

Ze reageren snel op mail. Denken met je mee. Helpen je graag. Zo moet het!

Ferry v.d. Heijden
| 3 mei 2017

Aan het hele cabriohoeve team: ''Zeer bedankt voor alles wat jullie voor- en met onze Mx5 Ratlook hebben gedaan''. Hij kan er weer 'n jaar tegen aan. Ook bedankt voor de hele fijne ontvangst, de warmte en gezelligheid (en de koffie met cake ;-) ). Met groet van Joke en van mij en tot snel!

Ernst van der Sloot
| 28 april 2017

Softtop vakkundig vervangen incl. koffie taart en lunch. Het resultaat - helemaal (soft) TOP. Het is voor mij een wereldreis maar absoluut de moeite waard.

Peter van Loo
| 24 april 2017

Langs geweest voor nieuwe Bose speaker en gerammel aan de uitlaat (hitteschild). Alles perfect opgelost, reuze bedankt, kom zeker weer langs als ik wat heb aan mijn MX-5 NC! Groet Andre.

Kaspersma
| 16 april 2017

Vakmanschap ten top! Cabriohoeve heeft voor mij een nieuwe softtop gemonteerd en de auto ziet er nu weer uit als nieuw. Zeker een aanrader.

Luke Smolders
| 13 april 2017

weer een prachtige mx5 coupé gekocht met een geweldige service en prijs , wat een prettig bedrijf,weten wat klantvriendelijkheide is!!

Frans
| 1 april 2017

afgelopen vrijdag en zaterdag geweest voor nieuw softtop en leren stoelen, alles perfect in orde, en goeie service. komen zeker nog een keer terug.

Bertus
| 27 maart 2017

Gisteren mijn softtop laten vervangen,geweldige service en wat een heerlijke dag. Genoten van alle auto's vriendelijke gasten en gastvrijheid van het personeel. Met uiteraard goed eind resultaat.

Tim
| 27 maart 2017
Cabriohoeve is een naam om te onthouden!

Hallo mensen, Kabels bougies filter perfect aangekomen. Alles gemonteerd en t loopt weer perfect! Bedankt ook voor t telefonische advies! Cabriohoeve is een naam om te onthouden! Hartelijke Groet, Luuk

Luuk
| 18 maart 2017
Toon per pagina

  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  • Volg ons via ¬†