Account

Ervaringen

Top service. Vriendelijk en open.

Top service. Vriendelijk en open. Het zijn wel echte verkopers. Dus weet je mogelijkheden en kansen te pakken. Dat doen ze zelf ook!

Marcel
| 19 september 2022
Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam, een verademing vergeleken met de meeste garages

Guus van der Sluijs
| 15 september 2022
Prima service

Prima service de moeite waard. Echt verstand van mazda mx 5

Iwan te Rietmole
| 15 september 2022
Windscherm

Windscherm besteld en ben er zeer attent mee past goed en zeer tevreden over het product . Chapeau mannen Gr Marco

Marco Van Arkel
| 31 augustus 2022
Fantastisch!

Vandaag mijn eerste MX-5 opgehaald. Peter en Willem zijn liefhebbers, dat merk je aan alles, vanaf de hartelijke en vriendelijke ontvangst, de ongedwongen verkoop en een goede aflevering. Heerlijk genieten van een fantastische auto.

Jeroen
| 16 juli 2022
De plek om te zijn

De plek om te zijn voor elke MX5. Helemaal geweldig en top kwaliteit/service! :)

Wes
| 11 juli 2022
Topbedrijf

Ongeveer een jaar geleden onze eerste cabrio gekocht en we hebben er nog geen moment spijt van gehad. Na lang zoeken op internet en lezen van reviews zijn we bij de Cabriohoeve terecht gekomen. Gelukkig geen snelle, in het pak gestoken agressieve verkopers met mooie praatjes en allerlei nepaanbiedingen maar gewoon twee nuchtere, eerlijke liefhebbers Peter en Willem met een team enthousiastelingen. Klein dingetje met de banden werd keurig opgelost en we gaan binnenkort een afspraak maken voor een beurtje en een APK en plakken er meteen een weekendje Drenthe aan vast.

Marc
| 7 juli 2022
NA in te ruilen

Aantal maanden geleden besloten om hier mijn NA in te ruilen voor een modernere (betrouwbare) NC. Erg goed geholpen door de heren en de reparaties binnen de garantie gewoon top uitgevoerd! Als er ooit een moment komt dat ik weer een nieuwe MX-5 overweeg, kom ik gewoon hier weer terug! Ze hebben er een vaste klant bij!

Kevin Tai
| 7 juli 2022

Helemaal blij weer met mijn NA tje. Auto rijdt weer top. Ik vond de prijs ook zeer redelijk. Navraag bij eigen garage zou het dubbele kosten! Willem super bedankt!

Ruud Haak
| 25 juni 2022
Geweldige Mazda MX5 garage

Geweldige Mazda MX5 garage, met een ruime voorraad MX5 in alle types en zeer vakkundig en klantvriendelijke eigenaren en personeel. Wij hebben er net onze 29 jaar oude, opgereden MX NA achter gelaten en daarvoor in de plaats een prachtige NC gekocht. Wij wonen in Brabant, maar zijn zo tevreden, dat wij over een jaar de Apk keuring en beurt bij deze garage gaan laten doen.

Brigit Jonkers
| 7 juni 2022
MX 5

Ik heb hier een MX5 NA gekocht, alles was goed geregeld volgens afspraak, goede service en zeer vriendelijke mensen. Zeer betrouwbaar bedrijf!!! Daar mogen veel bedrijven eens ervaring gaan ophalen. Top bedrijf

Reumers Roger
| 27 mei 2022
Service is hier top.

Service is hier top. Achterlicht besteld, Peter ging heel goed om met een klein misverstand van mijn kant uit. Verder was de levering ook super snel. Kudo’s aan Peter voor deze klantenservice!

Ziggy
| 23 mei 2022

Heel gemotiveerd personeel. Het enthousiasme spat er van af. Nieuw cabriodak voor mx5 perfect gemonteerd.

Wiel van 't Hoofd
| 23 mei 2022
Goede service

Goede service, vriendelijk personeel. En heerlijk bakkie koffie!

Roy Grooten
| 16 mei 2022
Tijd voor APK

Tijd voor APK en een grote beurt voor mijn MX-5 NC. Zoals elke keer hartelijke ontvangst en keurig geholpen. Klantvriendelijkheid en service staan hier op een hoog niveau en ze hanteren zeer schappelijke prijzen. Dit is een heel fijn adres voor je Mazda MX-5!

Harro S
| 6 mei 2022
Nog geen kilometer zonder lach

Afgelopen zaterdag heb ik mijn MX5 op mogen halen. Sinds de aflevering heb ik nog geen kilometer zonder lach gereden. Daarom hartelijk dank voor dit prachtexemplaar, de service en alle goede zorgen!

Marcel
| 29 april 2022

Afgelopen week mijn MX-5 (NC) hier weer opgehaald na een week in de werkplaats. BBR Super 175 pakket laten monteren en tot nu toe elke cent waard! Absolute topervaring gehad bij de Cabriohoeve. Zeer klantvriendelijk en transparant.

Sebas
| 25 april 2022
Top

Bbr super upgrade gedaan rijd nu helemaal super goed Bedankt daarvoor. Jansen ,Bunnik

Jansen
| 18 april 2022
Verstand van de (Mazda) cabrio's

Mensen met verstand van de (Mazda) cabrio's. Werd meteen gekeken of het een klein direct oplosbaar probleem was, bleek helaas niet zo te zijn.

Richard Nijland
| 18 april 2022
Top plek voor originele onderdelen

Top plek voor originele onderdelen voor de mazda mx5

Madelon Janssen-Middelkoop
| 14 april 2022
Super ervaring

Het was een super ervaring ,voor de eerste keer geweest, zeer hartelijke mensen. Vakkundig geholpen ,ben zeer tevreden naar huis gereden. Volgende keer ga ik er vol vertrouwen heen. Klasse

Jan Mast
| 14 april 2022
Prima gespecialiseerde garage

Prima gespecialiseerde garage voor Mazda MX5 cabrio's. Dit keer een mooie rode ND gekocht.

Taco Hanou
| 14 april 2022
Fijne service

We zijn zeer fijn geholpen, door medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Olga preusterink
| 14 maart 2022
Nazicht mx-5 nc

Na de vele mooie recensies die ik heb gelezen , een afspraak gemaakt voor nazicht motor. Eerlijke mensen met een professionele aanpak, daglichten laten installeren, super gedaan! Nu nog een nieuw blokje wegens buitensporig olieverbruik en mijn nc is gelijk nieuw! Bedankt voor het eerlijke advies en topservice! Zeker 340 km enkel rijden waard, vanuit België.

Reynders Herwig
| 14 maart 2022
Fijn geholpen en zeer snelle levering

Gisteren contact gehad over nog te bestellen onderdelen. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag alles al keurig netjes en goed verpakt ontvangen . Ik heb hier vaker spullen besteld en hoef mij nooit zorgen te maken over de leveringen. Altijd goed verpakt en keurig op tijd geleverd en uiteraard de juiste artikelen niet geheel onbelangrijk Hier kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt maar weer voor de snelle service !

Jeroen
| 9 maart 2022
Pagina
Toon per pagina

  • Mazda MX5 ND De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NC
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  • Volg ons via