Account

Ervaringen

Uitstekend bedrijf

Nog steeds zeer tevreden met mijn in 2019 gekochte NC Roadster Coupé. Afgelopen woensdag voor APK en jaarlijks onderhoud geweest. Niks aan de hand. Ga nog jaren plezier aan deze auto beleven!

Paul Wilms
| 20 juni 2021
Aircoreparatie Miata Na

Bij de APK constateerde de dealer dat de airco van onze Miata lekte. Vermoedelijk de pomp. Maar daar moest een "aircospecialist" naar kijken. Zo gezegd, zo gedaan. Die constateerde lekke pomp en condensor.Kosten: 1700E (785 pomp 345 condensor+arbeid), dat leek me wat veel. Dus Cabriohoeve gebeld met dit verhaal. Peter vond het allemaal wat vreemd en wilde er wel naar kijken. Misschien was het alleen de condensor. Bovendien had hij voor 50E een gebruikte pomp liggen. Maar ja, 260km rijden vanuit Rijswijk..... Enfin, 5km verderop hotel geboekt en toch maar gegaan. Leen MX5Na meegekregen. Eind volgende dag telefoontje: Inderdaad lekke pomp maar niet de condensor. Wel de radiator ! Totale kosten geschat op plm. 400E. Doen natuurlijk, plus ook nog O-ring nokkenas-timer vervangen. Eind van de dag ophalen, Totale kosten: 483E !! Alles vakkundig en netjes gerepareerd, door Jordi, inclusief nieuwe radiator ! Bravo, gezellige en openhartige mensen. Vaklieden ! Totale kosten inclusief 4 dagen hotel voor 2 personen in Gieten: 1000E. Plus een fijne tijd in Drenthe waaronder een bezoek aan het Harry Muskee (Cuby) museum in Grolloo. Chris en Nel Dulfer

Chris Dulfer
| 19 juni 2021
Top service

Top service met de bestellingen die ik heb gedaan en word ook snel geleverd.

Indy Sikkema
| 15 juni 2021
Goed aanbod

Goed aanbod, personeel met verstand van zaken.

Marjon NIjzing
| 14 juni 2021
Helpen je goed

Super fijne mensen. Helpen je goed en zijn eerlijk!

Janinka
| 8 juni 2021
Tolles Team

Tolles Team, schnelle und saubere Arbeit, reelle Preise, lecker Kaffee und Kuchen. Danke für die schnelle Hilfe!

Ralf
| 8 juni 2021
Regenwater lekkage

Ik had regenwater lekkage en zij hebben dit snel en zeer goed verholpen. Dus ze hebben er een klant bij.

Bert Mulder
| 27 mei 2021

Gisteren fijn geholpen met telefonische ondersteuning terwijl ik met de audio van mijn NC aan het sleutelen was.

Jacob Groeneveld
| 16 mei 2021
Voor alles op het gebied van de Mazda MX5

De Cabriohoeve is een garage bedrijf die gespecialiseerd is in mazda's mx5. Je kunt er voor alles op het gebied van mazda's mx5 terecht. Onderdelen nieuw en gebruikte, occasions, onderhoud beurten, reparaties, kortom een paradijs voor mazda's mx5 bezitters. Ik kom er al jaren voor het onderhoud van mijn mazda mx5 NC. Vriendelijke eigenaren, eerlijk en goede adviezen en goede monteurs. Dus ik kan de cabriohoeve aanbevelen aan mazda's mx5 bezitters. Ik vindt het een prachtig mooi bedrijf.

Rinus Offerbeek
| 6 mei 2021
Onze eerste Mazda mx 5 nc

Zaterdag 10 april vond ik op de website van de cabriohoeve een mx 5 die mij wel wat leek. Direct gebeld en we konden in de middag komen om de auto te zien. We werden heel gastvrij ontvangen door de mensen van de cabriohoeve. Het bedrijf straalt liefde voor de mx 5 uit. In de showroom stond een verscheidenheid aan mx 5 te blinken. Ook die van de website. Er naast stond echter een nog mooier exemplaar qua kleur en in combinatie met het interieur. Je neemt plaats en rijdt een stuk en je bent verkocht. 8 jaar oud maar hij zier er uit als nieuw. Zaterdag 24 april konden we hem ophalen, prachtig weer dus met de kap open weg. We hebben inmiddels al een paar dagen open gereden en wat een genot. De auto is tip top, mensen van de cabriohoeve bedankt.

Peter van der Wijk
| 27 april 2021
Specifieke onderdelen

Ik had een paar heel specifieke onderdelen nodig voor mijn softtop die niet op de website stonden. Na een belletje kreeg ik meteen een factuur toegestuurd en de volgende dag had ik alles binnen om mijn kap goed te installeren! Ze kennen de auto's door en door en kunnen dan ook heel snel schakelen. Daarnaast is het erg fijn dat ze ook tweedehands onderdelen van goede kwaliteit verkopen.

CW Krijgsman
| 22 april 2021
Toppers

Toppers daar bij de cabriohoeve daar wordt je nog normaal geholpen gisteren mijn auto naar een lang zoektocht opgehaald en een toprit naar huis gehad wat een auto bedankt!

Michel Jansen
| 19 april 2021
Bestelling

Super had een probleem met een bestelling ,en ze belde me zelf voor een oplossing ongelooflijk dat er nog zo'n behulpzame mensen zijn Toppy

Guy Vanderstraeten
| 12 april 2021
Top

Cabriohoeve is echt een fijn bedrijf, regelmatig iets besteld, wordt altijd netjes geleverd. Ook technische vragen worden vakkundig beantwoord, ze nemen de tijd voor je. Van de zomer toch eens koffie gaan drinken om een kijkje te nemen.

Tycho Rovato
| 10 april 2021
Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, eerlijk advies. Gezellig om even langs te gaan voor een bak koffie en een praatje.

Martin Dijkstra
| 5 april 2021
Fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf. Nieuw dak op de mx5 laten zetten. En dit hebben ze uitstekend gedaan. Verder werden al mijn vragen beantwoord en werd er mee gedacht aan oplossingen. Helaas is het niet om de hoek voor mij. Maar ze hebben er iig een vaste klant bij. Hier kan ik alles vinden om mijn mx5 weer als nieuw te krijgen tegen nette prijzen en een uitstekende service. En alle lof aan de monteur die me dak deed. Ondanks wat tegenslagen niet opgegeven en nu ziet het er fantastisch uit.

Dave
| 29 maart 2021
Behulpzaam

Behulpzaam, goede kennis van zaken. Prachtig bedrijf gespecialiseerd in mx5. Met vertrouwen mijn auto gebracht, de moeite waard om een lange rit voor te maken. Andere 'specialist' dacht niet mee en voorruit. Ik kom hier zeker weer terug voor verder onderhoud!

Peter v.d. Meulen
| 29 maart 2021
Little Red Ridinghood

Beste medewerkers van de Cabriohoeve, Vorig jaar september zijn wij weer bij jullie geweest met onze MX5. Deze keer om nieuwe stoelen te laten plaatsen. Met jullie leenauto en verblijf bij B&B de Violier hebben wij de prachtige omgeving van Gasselte kunnen ontdekken. Toen wij onze auto weer ophaalden, adviseerde Peter ons om de auto WA+Casco te verzekeren. Wij hebben de auto laten taxeren (taxateur was erg enthousiast!). Hij gaf ons nog een paar tips om te laten doen aan de auto, wat de waarde niet heel erg zou verhogen maar wel nuttig. Dat hebben wij ook gedaan. De onderkant is op een aantal plaatsen opnieuw gelast en getactyleert. Verder hebben we ook de velgen laten reviseren, nieuwe banden en remklauwen in dezelfde kleur als de auto laten spuiten. Toen konden we hem in oktober (hij werd toen 30 jaar, dus Oldtimer!) Allrisk laten verzekeren. Onze Little Red Ridinghood is dus nog mooier dan hij al was!! En dat alles dankzij de tip van Peter!! Onze hartelijke dank hiervoor! Met vriendelijke groeten, Michiel & Milia

Milia
| 8 maart 2021
Duidelijk en ongehaast geholpen

Ik werd met al mijn vragen altijd duidelijk en ongehaast geholpen. Het valt op dat er erg veel kennis is van elke mazda mx-5 en dat er met veel passie aan gewerkt word. Er was altijd nog wel tijd voor een kopje koffie. Ook de prijzen zijn erg aardig vergeleken met veel andere vakgarages. Het is gewoon een professionele en eerlijke zaak met passie.

Roy van Leeuwen
| 1 maart 2021
Prima service

De service is uitstekend. Ik heb mijn Mazda mx5 type nb van 2001 in november een grote beurt laten geven, carter-versnellingsbak- en achteras olie vervangen. Nieuwe distributieriem, waterpomp, enz. Prima uitgevoerd voor een prijs ruim 300 euro beneden de lokale prijzen. Was de rit wel waard. Er was een afstelschroef voor de vsnaar verloren gegaan. Deze afstelschroef is zonder enige kosten direct toegezonden. Prima service en vakkundige reparatie. Auto loopt als een zonnetje.

A.Muller
| 1 maart 2021
Uitstekend geholpen

Ben nu 2 keer bij de Cabriohoeve geweest en elke keer uitstekend geholpen. En zoals staat geschreven, super gastvrij en vriendelijk.

Bart Kesimaat
| 27 februari 2021
Super

Fijne service en een heerlijke plak cake bij de koffie. TOP!

Rene Bons
| 27 februari 2021
Cabriohoeve. Een dikke pluim

Mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt tezamen met de APK laten uitvoeren. Bij de Cabriohoeve in Gasselte doen ze dat meer dan goed. Ik ben een blijde MX 5 rijder. Mede door hun persoonlijke betrokkenheid. Ontzettend bedankt weer voor de goede zorgen. Pet af. Hartelijke groeten vanuit de Bollenstreek. Erik

Erik
| 16 januari 2021

Heb recentelijk een Mazda m5 nb1800 four seasons aangeschaft uit 2000 met weinig kms. Heb hem voor grote beurt incl vervanging (distributie-) en andere riemen, waterpomp, cardan-versnellingsbak- en carterolie daar in onderhoud gegeven. Alle werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en de prijs was ruim onder de prijs (+/- € 300,-)dan bij een lokale Mazda dealer. Monteurs zijn vakkundig en vriendelijk. Hoewel het voor mij ruim 300 km enkele reis was gaat hij de volgende keer weer in onderhoud bij de Cabriohoeve. Top service

Adri Muller
| 27 december 2020
Hardtop gescored

Na 17 jaar in een MX-5 NB te hebben gereden werd het tijd voor verandering. Het werd een NC 3rd Generation Limited Edition. Alleen geen hardtop. Gelukkig had de Cabriohoeve er één te koop, en ook nog in de de goede (rode) kleur. Het was een hele rit vanuit Hoorn naar Gasselte maar het was het helemaal waard! MX-5 heaven, aardige, no nonsense personeel die mij vakkundig geholpen hebben, ondanks het Corona gedoe. Willem en crew bedankt voor de service, de koffie en de cake! Groet, Tjebbe Haringa

Tjebbe Haringa
| 23 december 2020
Pagina
Toon per pagina

  • Autotransport De Cabriohoeve
  • Terras De Cabriohoeve
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  • Volg ons via