Account

Ervaringen

windvanger

Vanuit België bestelde ik een windvanger voor mijn MX5 NC. De communicatie met De Cabriohoeve verliep perfect. Er werd zéér vlug geleverd. Reken mij maar als een tevreden klant !

Robert Van Nevel
| 14 november 2020
MX5 ND Soul Red Mica gekocht

Koffie, cake en autorestaurant en nee geen autoband maar een vriendschapsband. Zie daar de familie Meijer en de toegewijde medewerkers. Waarderingscijfer een 10+. Welkom, kun je zien en voelen als je daar binnenkomt. Iedereen is nummer 1. Heb ik even een opleukmomentje nodig, dan ga ik even langs voor het goede gevoel. Bedankt en fijn om jullie klant te zijn. Ook mijn volgende auto wordt hier gekocht. Albert Venema, een meer dan tevreden klant.

Albert Venema
| 6 november 2020
Motor kapot

Kort geleden te lang doorgereden met te weinig olie en te weing koelvloeistof. Onze 200.000 km oude NA motor werd dat terecht te veel. Domme eigen schuld. Omdat de auto ook al bijna 30 jaar oud was kwam de vraag, gaan we hem laten repareren of is deze schade het nekschot en moeten we met pijn in ons hart afscheid nemen van een ontzettend fijne auto. Overleg met Willem, die het helemaal geen probleem vond en doodleuk melde dat de motor voor een redelijk bedrag te vervangen was voor een nieuwe, temeer omdat de auto nog steeds roestvrij is dankzij een al op jonge leeftijd erg goed uitgevoerde tectylbehandeling. Omdat ook de oude kap versleten was kwam dat probleem er nog eens bovenop. Na nog eens overleggen met Willem kon hij ook daar een goede oplossing voor bieden en besloten we de kapotte motor te vervangen door een kompleet gereviseerde motor van de cabriohoeve en een mooie linnen kap met nieuw klapmechanisme, zodat ook de nu glazen achterruit de oude plastic ruit kon aflossen. Het duurde al met al twee weekjes, omdat er ook net een monteur besloten had een andere baan aan te nemen, maar gelukkig was het geen probleem deze motor toch snel en vakkundig te vervangen. Goh wat waren we blij toen we de auto weer konden ophalen. Hij rijdt weer als nieuw, wat die technisch gezien natuurlijk ook is, en de nieuwe kap geeft echt een heel goed gevoel omdat de auto er weer heel mooi uit ziet, we nu weer jaren voorruit kunnen en zeker nog geen afscheid willen nemen van ons jongste familielid. En eerlijk is eerlijk, deze 30 jaar oude Na rijdt eigenlijk net zo fijn als onze veel jongere Nc, Wel anders, maar ook erg fijn sturend en de auto weet altijd een grote grijns op ons gezicht te toveren. Gelukkig hebben ze bij De cabriohoeve het zelfde enthousiasme over deze super leuke roadsters als wij. Willem, Peter en Joey heel erg bedankt voor het zo goed oplossen van dit voor onze NA bijna fatale probleem. Alleen het naar huis rijden zorgde al weer voor een smile van oor tot oor en een heerlijk gevoel van tevredenheid met de super uitgevoerde werkzaamheden. Top mannen!

Bert Brink
| 6 november 2020
Mensen met hart voor de Mazda MX5

Mensen met hart voor hun zaak en voor de Mazda mx5 Zeker een aanrader, hebben veel op voorraad en zijn zeer bereidwillig om je te helpen.

Roelof Hendriks
| 29 oktober 2020
Tevreden klant

Goedemorgen, In beging augustus 2020 heb ik mijn Mazda MX5 roadster NC opgehaald. Lang gezocht naar een dealer waar ik een goed gevoel bij had en wil het onderhoud er ook laten uitvoeren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij de Cabriohoeve, erg toegangkelijk, veel activiteiten en heel vriendelijk personeel. Heb altijd motor gereden en na 40 jr gestop. Omdat ik het motorgevoel wilde houden heb ik eerst twee ander cabrio's gehad, VW en BMW, maar uiteindelijk heb ik nu een geweldig auto gekocht. Paremoer wit, prachtige lak en super gave auto om altijd open mee te rijden, zelfs met wat regen, en in een paar seconden is het hardtop dak gesloten. Ik heb er nu 3000 km mee gereden, rijd 1:15 en gebruikt geen drup olie. Dus goede koop en ga er veel plezier aan beleven.

Abel Spanninga
| 11 oktober 2020
Online bestelling / technische vragen

Goedemiddag, Wil even doorgeven dat ik uitermate tevreden ben over jullie leveringen . Netjes op tijd volgens afspraak echt top. Tevens van de week contact gehad met een van uw medewerkers voor een technische vraag en ook hier keurig netjes en duidelijk te woord gestaan. Een aanrader !!!!

Jeroen van Maanen
| 6 oktober 2020
MX5 ND 2.0 GT-M

We hebben onze MX5 NBFL (2001) ingeruild voor een ND 2.0 GT-M (2016). We hadden de NBFL ook bij de Cabriohoeve gekocht en na 3 jaar hadden we er bijna geen afschrijving op. Wederom blijkt de perfecte service van het Cabriohoeve team. Ze zijn zeer gastvrij en hebben een enorme kennis van alle types MX5. In de onze gingen na aflevering een aantal waarschuwingslampjes branden wat direct is opgelost, men wist bijna direct waar het probleem lag. Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen.

H. Linde
| 2 oktober 2020
Passie voor de auto's

Goede service, aardig personeel, hebben passie voor de auto's waarmee ze werken. Erg tevreden met mijn nieuwe aankoop!

Tristan
| 1 oktober 2020
Hele goede service

Hele goede service eigenaren denkt fantastisch.

Eric
| 1 oktober 2020
Hardtop

Gisteren (21 september) een hardtop laten plaatsen op mijn mx5 nc. De kap sluit prima aan. Even afwachten tot de eerste regenbui overtrekt maar ik ga ervan uit dat alles goed dicht zit. Goede suggestie van meneer Willem om de kap zwart te laten overspuiten (was Bordeaux rood), hij past nu goed bij mijn blauwe mx. Chris van Ommeren

c.j. van ommeren
| 22 september 2020
Met recht MX5 specialist

Topbedrijf, met recht mx5 specialist in kennis en service!

Rick Amting
| 16 september 2020
Jongensdroom

Nou, voor mij was het zover: ik had gespaard en besloot serieus naar een lang gekoesterde jongensdroom te gaan kijken - een two-seater cabrio. Ik ging naar de mij onbekende maar niet ver uit de buurt liggende Cabriohoeve en werd er uiterst attent ontvangen. Het bleek een familiebedrijf van de oude stempel waar klantgerichtheid en gulheid (waar vind je dat nog) volkomen vanzelfsprekend waren. Een heerlijke, hartelijke sfeer. Ik vond er een cabrio uit 2012 waar ik meteen verliefd op werd, na eerst een proefrit in een andere, om te voelen hoe een Mazda MX 5 eigenlijk rijdt. De proefrit in mijn net ontdekte liefde haalde me - met superieur gemak - over de streep. Wat een auto! Van buiten een beauty met haar chique Dolphin Grey kleur, van binnen een compact interieur met alles op de juiste plek. En het rijden! Dit was een gewillige godin die - en nog altijd! - tegen mij zei: ‘ toe maar, wees niet roekeloos maar ook niet te voorzichtig met me, ik kan ertegen en ik heb nog power over als je zou willen’ . En zo is het precies. Ik ben een paar maanden verder, en heb haar leren kennen. Ze heeft niets teveel gezegd. Elke keer als ik instap verheug ik me op de rit die me wacht. De service en attentheid van de Cabriohoeve hielden niet op na mijn aankoop, zoals ik merkte bij enkele kleinigheden. Wat heerlijk dat een dergelijk bedrijf nog bestaat. Meer dan van harte aanbevolen!

Tijl Huygen
| 14 september 2020
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Altijd de juiste onderdelen voor een goede prijs, zeker een aanrader.

Tim van der Schaaff
| 10 september 2020
Prima en snelle service

Prima en snelle service onderdelen netjes verpakt!!

Desmond Jasper
| 2 september 2020
MX-5 opgehaald

gisteren mijn mx-5 opgehaald, na montage van een bbr pakket. Er hangt een gemoedelijke sfeer. En toen bleek dat mijn achterste schokbrekers ver weg waren, zijn ze ook flexibel genoeg om gelijk andere te monteren . Dit alles voor een meer dan schappelijke prijs. Cabriohoeve Bedankt!

Ludwig Gatzen
| 18 augustus 2020
Online goede keuze

Voor de MX5 online goede keus

Matthieu Laporte
| 10 augustus 2020
Uitstekende service en snel gehandeld

Uitstekende service en snel gehandeld! Klantenservice reageerde ontzettend snel per e-mail. Ik heb online een airco condensor besteld die beschadigd binnen kwam. Zeer waarschijnlijk moetwillig kapot gemaakt door een pakketbezorgbedrijf (gezien de duidelijke omschrijf op het pakket dat het breekbaar is). Gelijk een e-mail gestuurd en dezelfde dag werd er een nieuwe opgestuurd die de volgende dag, gelukkig onbeschadigd binnen kwam

Ferdinand Leverington
| 10 augustus 2020
levering

dank u voor de vlotte afhandeling en levering van mijn onderdeel groetjes

Vandijck
| 7 augustus 2020
MX5 NC van 2006

Heeft de eerste Duitse eigenaar het Bose systeem vervangen door een achteraf inbouw met navi. Geen succes, dus originele weer inbouwen. Dat lukte regionaal, maar werkte niet. Teneinde naar de Cabriohoeve waar occasions voorhanden zijn. Omruilen ging snel, maar de deurspeakers werkten niet. In no time was mijn MX 5 interieur kaal en werd naarstig gezocht naar het euvel. Indrukwekkend te zien hoe met kennis en vaardigheid de fout gevonden, en hersteld werd. ( je blijft er gewoon bij ja!) Goede sfeer en goed gevoel bij. Terug naar huis met een geweldig geluid. Complimenten.

Huib van Dongen
| 29 juli 2020
Aan het kijken

Ik was aan het kijken naar mx5 ik werd netjes behandeld voor de vragen die ik had, eerste indruk nette zaak vriendelijke man/eigenaar weet waar die over praat . En veel keuze.

Ruud Buiskool
| 13 juli 2020
Ga zo door, mensen!

Topgarage, met mooie auto’s (MX5) in diverse prijsklassen en vakmensen met liefde voor hun vak & voor de mensen die hun passie delen! We nemen de tocht van bijna 2 uur voor lief! De koffie, thee met wat lekkers staat altijd klaar! Ga zo door, mensen.

Mirjam Erich
| 6 juli 2020
Goede koffie, vriendelijke jongens

Goede koffie, vriendelijke jongens En hele goede service.

Yvonne
| 30 juni 2020
Veel vakkennis

Fijne mensen. Veel vakkennis. Ruime voorraad occasions.

Paul van Weringh
| 30 juni 2020
Droom

Op mijn MX-5 krijg ik altijd veel reacties. Ook: goh, daar zit ik zelf ook wel vaak aan te denken. Ik zeg dan altijd: doen! Ik rijd al 20 jaar (alleen) cabrio en sinds anderhalf jaar een MX-5. En dat had ik veel eerder moeten doen: wat zitten deze auto's goed in elkaar. Als je dan eindelijk je droom waar gaat maken, ga dan naar De Cabriohoeve. Niet alleen om er daar eentje aan te schaffen, maar ook om hem/haar daar in onderhoud te doen. Uitstekende service en superveel ervaring. Veel plezier alvast !

Stephen Verdonkschot
| 6 juni 2020
Transparant bedrijf

Transparant, duidelijk en prettig bedrijf al met al.

Sam
| 5 juni 2020
Pagina
Toon per pagina

  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  • Volg ons via