Account

Ervaringen

Eric Polak

-20%

Ridderorde voor de Cabriohoeve

Persbericht / Press Release. Vandaag bezoekt Zijne Koninklijke Hoogheid de leuke Drentse stad Emmen. Vanwege het overladen programma zal er vermoedelijk geen gelegenheid zijn de Cabriohoeve te bezoeken om daar aan de harde werkers de welverdiende koninklijke onderscheiding uit te reiken. Dit is natuurlijk een taak voor de burgemeester, maar tsja als je uit een familie van Ferrari 's stamt is er natuurlijk een wens om ook eens echte leuke auto's zelf te bekijken. Motivatie voor deze ridderordes: Geen moeite is deze experts te veel om hun immer groeiende klantenkring nog tevredener te krijgen. Hun technische en commerciële talenten worden haast overschaduwd door de empathische benadering, waarmee ze sommige DHZ monteurs begeleiden en de meest krankzinnige raadsels telefonisch helpen oplossen. Geen helpdesk met een irritant bandje "er zijn nog zeven wachtenden voor u", nee na een berichtje richting Gasselte word je dezelfde ochtend gebeld met professionele en vriendelijk raad! Mannen (en vrouwen!) Cabriohoevers! Dank en ga zo door. Misschien is de geëmailleerde gevelplaat van de BVOMC (Bond van Oudere MX-5 Chauffeurs) wel een mooiere erkenning van jullie werk dan een speld van de majesteit?

27 april 2024
Justin

-20%

Turbo laten bouwen op de NB zonder enige moeite of problemen.

Turbo laten bouwen op de NB zonder enige moeite of problemen. Jij brengt en zij doen alles van onderdelen bestellen tot bouwen (ook als er speciaal op maat onderdelen gemaakt moeten worden) en het laten testen op de testbank. Je kan het zo gek niet bedenken en ze kunnen het voor je doen op de miata. Goede en vriendelijke service 10/10. Nogmaals bedankt.

18 maart 2024
Alexander de Kerpel

-20%

Onderdlelen NBFL besteld

Al enkele keren wat onderdelen voor mijn Nbfl besteld hier. Steeds snelle leveringen! Altijd super kwaliteit onderdelen! Ze hielpen me zelfs met welke soort bouten ik nodig had voor mijn middendemper te installeren! Bedankt Cabriohoeve!!

17 maart 2024
Oscar van der hoeven

-20%

Service

Kwam vandaag om een afspraak te maken om Android auto te installeren in mijn ND. Onmiddellijk werd er geschakeld...Heb je even tijd? Dan doen we het direct. Hoef je niet terug te komen. Wat een service.. Op vrijdagmiddag...Top...

1 maart 2024
Jerome Penchenat

-20%

Commande de materiel pour la renovation de ma MX5NA

Commande de materiel pour la renovation de ma MX5NA, site de vente parfait, livraison en France parfaite, et surtout, réponses rapides à tous les conseils demandés par mail. Je conseille fortement cette entreprise, avec en plus, des prix plus interressant qu en France pour les pieces d origine Mazda. (Vertaald door Google) Bestelling van uitrusting voor de renovatie van mijn MX5NA, perfecte verkoopsite, perfecte levering in Frankrijk en vooral snelle reacties op alle per e-mail gevraagde adviezen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, met aantrekkelijkere prijzen dan in Frankrijk voor originele Mazda-onderdelen.

29 februari 2024
Jeroen

-20%

Bestelling onderdelen onderhoud MX5 NC

Gisteren onderdelen besteld online voor onderhoudsbeurt en wederom (zoals altijd) prima afgeleverd vandaag. Mijn ervaring bij Cabriohoeve is dan ook meer dan goed te noemen Alle bestellingen tot nu toe naar alle tevredenheid geleverd. Keep up the good work!!!!

15 februari 2024
Vilmar

-20%

APK + Rem en koppeling olie verversen

Goed en snel geholpen door het ervaren MX-5 team - tot de volgende.

12 januari 2024
Philippe Fleurinck

-20%

Voor tevredenheid

Graag wil ik jullie even zeggen dat de service altijd perfect verloopt. Voor tevredenheid quotering verdien je een 10

7 december 2023
Mateusz Oleś

-20%

Najlepsze miejsce dla Miatowiczów w Holandii (vertaald) De beste plek voor Miata-rijders in Nederland

26 oktober 2023
Richard Dominicus

-20%

Ze verdienen 100 sterren 1000 zelfs wat een helden

k had 7/8 jaar geleden een mega probleem ik was bezig met me softtop te vervangen met me vader samen. Na het demonteren van de soft zei ik tegen me vader leg jij de kleine onderdelen maar weg ik raak het meestal kwijt. prima zei hij. . Helaas overleed mij vader plotseling op 47 jarige leeftijd en ja hij had de onderdelen zo goed weg gelegd dat ik ze jaren lang niet heb kunnen vinden Ik heb contact gezocht met de cabriohoeve omdat ik al veel daar bestelde altijd top kwaliteit! En service!!! Echter was ik ten einde raad. En de cabriohoeve (voor mij echt helden) hebben me met alle losse onderdelen geholpen elk schroefje en boutje heb ik van hun gekregen De soft heb ik helemaal in elkaar kunnen zetten lek dicht alles klopte zonder de cabriohoeve was het me nooit gelukt!! later Nooit bij stil gestaan om een review te maken. Bij deze. 5 sterren 100% En nogmaals super bedankt! groetje van een trotse mazda mx-5 eigenaar al 11 jaar

16 oktober 2023
Simon

-20%

Mijn ervaring is echt goed

Mijn ervaring is echt goed. Ik heb telefonisch contact gehad met Willem, Peter en de administratie omtrent de aanschaf van een vervangende middenconsole voor mijn MX5 ND1. Snelle onderlinge schakeling tussen de medewerkers en duidelijke antwoorden op de vragen die ik had over de middenconsole. Hierdoor is voor mij een vertrouwen ontstaan in de cabriohoeve waardoor de aanschaf van de gebruikte middenconsole goed voelde. Tevens heb ik een korte 'The Stubby' antenne bij ze aangeschaft. Alles zeer goed verpakt en in de staat zoals aangegeven en verwacht. De Cabriohoeve is voor mij een top team!

25 september 2023
Dennis Barten

-20%

Onderdelen

Overzichtelijke site en supersnel alles uit voorraad geleverd. Een ontbrekend onderdeeltje van de bestelling zonder discussie en kosten direct nagestuurd. Top!

13 september 2023
Elzo Oostland

-20%

Service is goed

Service is goed en de kwaliteit ook daar ben ik blij mee.

24 augustus 2023
NCokkie

-20%

Afgelopen vrijdag

Afgelopen vrijdag bedrijf bezocht. Oliedruksensor laten vervangen en ratel uit onderstel laten fixen. Fantastisch bedrijf. Vaklui, zeer klantvriendelijk en veel passie voor de auto's en het werk dat ze doen. Voelde als een warme deken. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Ondanks de afstand van ruim 250 km ga ik er, indien nodig, weer naar toe.

21 augustus 2023
Jacques

-20%

Het walhalla

Sinds 2 maand trotse eigenaar van een Nb Eerste maal op de cabriohoeve een aangenaam verrast. Prima sfeer, super gastvrij en behulpzaam Koffie aan de bar “on stage” Voldaan naar huis met de benodigde onderdelen. Voor mij een dikke 10

30 juli 2023
Kees

-20%

Fijn bedrijf met open en eerlijke adviezen

Na dagen zoeken op internet naar een leuke en goede mx5 terecht gekomen bij de cabriohoeve, op vrijdag er naar toe gegaan en gelijk vriendelijk ontvangen met koffie en koek. Met Willem door de showroom gelopen en met goede adviezen van hem heb ik de Mazda mx5 nc Dolphin gray Mica Kaminari 77300km en van 2011 gekocht. Ik logeerde het weekend bij schoonzus en zwager in Drenthe dus ik wilde hem graag al op zaterdag weer ophalen, Willem zei géén probleem gelijk nieuwe APK EN ONDERHOUDSBEURT overschrijven enz en kon hem ophalen op zaterdag. Zondag terug gereden naar Rotterdam en alles ging prima. Wat een leuke ervaring bij dit mooie bedrijf, bedankt voor de goede service en adviezen, ik kom gauw weer eens langs. Met vriendelijke groet Kees uit Rotterdam

25 juli 2023
Versluijs

-20%

Top bedrijf

Super goede ervaringen nieuwe originele koplampen in mijn NB kop koffie met koek na 2 uur rijden is fijn en super gastvrij maar ook de kennis is zeer hoog ook gisteren weer tip gehad telefonisch, scheelt mij 400 km rijden en is opgelost. Dankjewel

8 juli 2023
Mathieu Clynckemaillie

-20%

Onderdelen besteld

Onderdelen besteld die bij Mazda zelf niet meer te krijgen waren, bovendien voor een zeer scherpe prijs en razendsnel geleverd.

3 juli 2023
Herman Mulder

-20%

Uitlaat montage

Hallo Luitjes, Gisteren bij jullie, de Cabrio Hoeve geweest, was weer leuk om er te zijn. Willem, je bent echt een tovenaar, zoals de uitlaat nu gemonteerd is, is perfect, hartelijk dank daarvoor. Jullie zijn een team als geen ander. Hartelijke groet, Herman.

22 juni 2023
Karel Lamboo

-20%

Nadat ik uitstekend geholpen was met een ML behandeling en nieuwe banden, reed ik er 2 kapot op die rottige stoeprand in Gasselte. Zelfs na 18:00 kwam men mij snel ophalen. Met een leenauto kon ik naar huis. Klasse bedrijf.

20 juni 2023
Jurgen Welschen

-20%

Een week geleden alweer

Een week geleden alweer heb ik bij de cabriohoeve een hele mooie witte mx-5 nd2 gekocht en opgehaald. Het hele proces, vanaf de eerste testrit tot aan het ophalen van de auto, verliep erg prettig. Bij de cabriohoeve werken echte specialisten op het gebied van de mx-5 en ze kunnen er van alles over vertellen. Toen ik de auto op kwam halen hadden ze hem zelfs nog even gewassen, wat helemaal top was. Aan alles kun je zien dat ze liefhebbers zijn en veel verstand hebben van deze mooie auto's. Ik had hiervoor een nare ervaring met een andere dealer maar na de aankoop van deze mx-5 bij de cabriohoeve was ik dat al snel weer vergeten. Ook erg fijn dat je veel accesoires van de mx-5 via de webshop bij ze kunt bestellen, wat ik ook zeker ga doen zodra ik weer wat nodig heb. Kan eigenlijk geen negatief punt benoemen en ik zou dan ook iedereen die op zoek is naar een mx-5 aan willen raden hier eens op de koffie te gaan!

20 juni 2023
Erik de Klerk

-20%

Zeer deskundig, uitstekend advies

Zeer deskundig, uitstekend advies. De enige plek waar ik mijn mx5 naar toe breng!

19 juni 2023
Martin de Witte

-20%

Echte monteurs die de tijd en aandacht hebben.

Echte monteurs die de tijd en aandacht hebben. Misschien een werkplaats die voor velen niet aan de verwachting van 2023 voldoet maar er wordt netjes gewerkt.

19 juni 2023
Adriaan Nguyen

-20%

Goede communicatie

Goede communicatie en snelle service!

8 juni 2023
Freerk Hoeksma

-20%

Dak ellende, keurig opgelost.

De kap van mijn NC uit 2008 kwam niet meer automatisch omhoog en gaf bij de bestuurderskant een ratelend geluid. Ten eerste contact opgenomen met de dischtsbijzijnde Mazda-dealer, deze gaf echter aan dat dit iets voor specialisten is. Ze verwezen mij door naar de Cabriohoeve. Daar werd geconstateerd dat het motortje haperde en ze hebben dit naar volle tevredenheid hersteld. Dit in combinatie met een apk en grote beurt. En voor een keurige prijs. Kortom, chappeau voor dit bedrijf.

7 juni 2023
Pagina
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •