Account

Ervaringen

Helemaal blij weer met mijn NA tje. Auto rijdt weer top. Ik vond de prijs ook zeer redelijk. Navraag bij eigen garage zou het dubbele kosten! Willem super bedankt!

Ruud Haak
| 25 juni 2022
Geweldige Mazda MX5 garage

Geweldige Mazda MX5 garage, met een ruime voorraad MX5 in alle types en zeer vakkundig en klantvriendelijke eigenaren en personeel. Wij hebben er net onze 29 jaar oude, opgereden MX NA achter gelaten en daarvoor in de plaats een prachtige NC gekocht. Wij wonen in Brabant, maar zijn zo tevreden, dat wij over een jaar de Apk keuring en beurt bij deze garage gaan laten doen.

Brigit Jonkers
| 7 juni 2022
MX 5

Ik heb hier een MX5 NA gekocht, alles was goed geregeld volgens afspraak, goede service en zeer vriendelijke mensen. Zeer betrouwbaar bedrijf!!! Daar mogen veel bedrijven eens ervaring gaan ophalen. Top bedrijf

Reumers Roger
| 27 mei 2022
Service is hier top.

Service is hier top. Achterlicht besteld, Peter ging heel goed om met een klein misverstand van mijn kant uit. Verder was de levering ook super snel. Kudo’s aan Peter voor deze klantenservice!

Ziggy
| 23 mei 2022

Heel gemotiveerd personeel. Het enthousiasme spat er van af. Nieuw cabriodak voor mx5 perfect gemonteerd.

Wiel van 't Hoofd
| 23 mei 2022
Goede service

Goede service, vriendelijk personeel. En heerlijk bakkie koffie!

Roy Grooten
| 16 mei 2022
Tijd voor APK

Tijd voor APK en een grote beurt voor mijn MX-5 NC. Zoals elke keer hartelijke ontvangst en keurig geholpen. Klantvriendelijkheid en service staan hier op een hoog niveau en ze hanteren zeer schappelijke prijzen. Dit is een heel fijn adres voor je Mazda MX-5!

Harro S
| 6 mei 2022
Nog geen kilometer zonder lach

Afgelopen zaterdag heb ik mijn MX5 op mogen halen. Sinds de aflevering heb ik nog geen kilometer zonder lach gereden. Daarom hartelijk dank voor dit prachtexemplaar, de service en alle goede zorgen!

Marcel
| 29 april 2022

Afgelopen week mijn MX-5 (NC) hier weer opgehaald na een week in de werkplaats. BBR Super 175 pakket laten monteren en tot nu toe elke cent waard! Absolute topervaring gehad bij de Cabriohoeve. Zeer klantvriendelijk en transparant.

Sebas
| 25 april 2022
Top

Bbr super upgrade gedaan rijd nu helemaal super goed Bedankt daarvoor. Jansen ,Bunnik

Jansen
| 18 april 2022
Verstand van de (Mazda) cabrio's

Mensen met verstand van de (Mazda) cabrio's. Werd meteen gekeken of het een klein direct oplosbaar probleem was, bleek helaas niet zo te zijn.

Richard Nijland
| 18 april 2022
Top plek voor originele onderdelen

Top plek voor originele onderdelen voor de mazda mx5

Madelon Janssen-Middelkoop
| 14 april 2022
Super ervaring

Het was een super ervaring ,voor de eerste keer geweest, zeer hartelijke mensen. Vakkundig geholpen ,ben zeer tevreden naar huis gereden. Volgende keer ga ik er vol vertrouwen heen. Klasse

Jan Mast
| 14 april 2022
Prima gespecialiseerde garage

Prima gespecialiseerde garage voor Mazda MX5 cabrio's. Dit keer een mooie rode ND gekocht.

Taco Hanou
| 14 april 2022
Fijne service

We zijn zeer fijn geholpen, door medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Olga preusterink
| 14 maart 2022
Nazicht mx-5 nc

Na de vele mooie recensies die ik heb gelezen , een afspraak gemaakt voor nazicht motor. Eerlijke mensen met een professionele aanpak, daglichten laten installeren, super gedaan! Nu nog een nieuw blokje wegens buitensporig olieverbruik en mijn nc is gelijk nieuw! Bedankt voor het eerlijke advies en topservice! Zeker 340 km enkel rijden waard, vanuit België.

Reynders Herwig
| 14 maart 2022
Fijn geholpen en zeer snelle levering

Gisteren contact gehad over nog te bestellen onderdelen. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Vandaag alles al keurig netjes en goed verpakt ontvangen . Ik heb hier vaker spullen besteld en hoef mij nooit zorgen te maken over de leveringen. Altijd goed verpakt en keurig op tijd geleverd en uiteraard de juiste artikelen niet geheel onbelangrijk Hier kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt maar weer voor de snelle service !

Jeroen
| 9 maart 2022

Recent heb ik mijn NA naar de Cabriohoeve gebracht voor reparatie: ernstige trilling versnellingspook en niet meer in 5 te schakelen. Het bleek uiteindelijk de versleten tussenas te zijn en niet de koppeling/vliegwiel zoals eerst gedacht. Wat een weelde, geen trillingen en ratelende beschermplaat meer: loopt weer als een zonnetje. Willem en Peter hartelijk bedankt voor de goede service en leenauto.

Willem Zilverschoon
| 18 februari 2022
Vakkennis en Vriendelijkheid

De liefde voor de MX5 én voor de klant is wat dit bedrijf bijzonder maakt! Na afloop van de garantie gingen de raamlijsten los en herstel bleek lastiger dan gedacht, want elders was er onkundig aan gewerkt. Met engelengeduld is het voor ons hersteld, met de garantie dat ze nooit meer los laten. Waarvoor veel dank! Een dikke 10 weer, voor de Cabriohoeve!

Hans en Sonja Scheepstra
| 6 februari 2022
Leuk bedrijf

Leuk bedrijf. Kundig en vriendelijke mensen.

Jan Koster
| 3 februari 2022
Weten veel van MX5jes

Goede service. Weten veel van MX5jes.

Allard
| 27 januari 2022
De duim omhoog voor de Cabriohoeve!

Het was weer tijd voor de APK van mijn Mazda MX5 Kaminari uitvoering uit 2011. De auto heb ik gekocht bij de Cabriohoeve. Ik kom uit Hillegom en maak er  graag een dagje uit van. Bij het afmelden kwam steekproef in beeld. Er was werkelijk niets op aan te merken door de RDW inspecteur. Complimenten aan het bedrijf en de monteurs. Bedankt voor de gastvrijheid, de koffie  en de nieuwe sleutelhanger met opschrift Cabriohoeve  in chique bruin leer uitgevoerd. Tot de volgende keer. Groet Erik.

Erik
| 26 januari 2022
Vriendelijkheid en Service

Vriendelijkheid en Service staat hoog in het vaandel bij de eigenaren ! Je bent hier bij een Top Bedrijf ook de monteurs zijn zeer betrokken dat merk je aan Alles . Gr. Wim

Wim
| 20 januari 2022
Snelle levering

In minder dan een dag tijd mijn onderdelen thuis bezorgd gekregen. Nettjes verpakt. Goede prijzen. Ik ga hier zeker vaker bestellen DANKJEWEL

Indra Velde
| 23 november 2021
Trekhaak ND

Recentelijk een trekhaak op onze MX5 ND laten plaatsen voor het gebruik van een fietsendrager. De Cabriohoeve was het enige bedrijf wat we konden vinden dat die expertise had, dus speciaal de trip naar Drenthe gemaakt! Absoluut geen spijt van gehad! Heel net resultaat en topservice gehad, in de vorm van een leenauto en een leuk gesprek voor en na het ophalen van onze auto. Dank jullie wel! Groet

Thierry Geurtse
| 17 oktober 2021
Pagina
Toon per pagina

  • Mazda MX5 ND De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NC
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  • Volg ons via