Account

Over ons familiebedrijf

Wij hebben een hobby en die heet “Mazda MX5”. Werelds leukste roadster. 

Wij nemen je graag mee in onze hobby.
Heel wat jaren geleden kwamen wij in aanraking met deze mooie cabrio. Toen wij in Drenthe kwamen wonen op een oude hoeve, begonnen wij, in dit geval vader Willem en zoon Peter, hobbymatig met het opknappen van cabrio’s. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Willem is al vanaf zijn zestiende werkzaam in de autobranche en heeft Peter onherroepelijk meegetrokken in de passie voor auto's.
Van het één kwam het andere en er moest een naam bedacht worden. Sleutelen aan cabrio’s en wonen op een “hoeve”. Dan is het snel bedacht.
De Cabriohoeve is geboren.

Toen wij net begonnen met het opknappen van cabrio’s kwam de Mazda MX5 ook langs bij het sleutelen aan de verschillende cabrio’s. Het is zo een fijne cabrio om te rijden en om aan te werken. Zo is de liefde ontstaan voor de Mazda MX5 in al haar facetten.  

De MX5 geeft je het pure genieten gevoel. Wat jij in de MX5 naar boven wilt halen, dat geeft deze cabrio je. Dat spreekt ons ontzettend aan.
Wij hebben ons sinds vele jaren helemaal toegespitst op de MX5. Met deze cabrio kun je heerlijk sleutelen en om te verkopen zijn dit gewoon pareltjes. Je kunt eerlijk en transparant handelen, dat is een voorwaarde voor ons.

Wij werken met een leuk team bij ons in Gasselte. Iedereen werkt met passie aan de MX5 op welke manier dan ook. Of je nu in de werkplaats, in het magazijn of op kantoor werkzaam bent. Wij zullen veel doen om jou mee te nemen in het gevoel van de Mazda MX5.

De Mazda MX5 beleef je!
Zo makkelijk is het.
Er staan ongeveer 30 occasions bij ons in de verbouwde koestal te wachten op een nieuwe eigenaar. De Mazda MX5 verdient hier pas een plekje nadat de auto helemaal door ons is nagekeken en een grote beurt heeft gehad. Wij geven drie maanden garantie van het huis op de MX5. Dat betekent voor ons dat je garantie hebt op eventuele gebreken die tevoorschijn komen of gebreken die niet waarneembaar waren ten tijde van de verkoop, als kers op de taart is het inclusief de slijtage onderdelen. Dan kun je de MX5 in die drie maanden in alle rust leren kennen en mocht er wat zijn met de MX5, dan neem je contact met ons op. 

Als je dan die machtig leuke MX5 in je bezit hebt, dan moet er natuurlijk wel eens wat aan onderhouden worden of je wilt graag onderdelen toevoegen/vervangen. Nu moeten wij zeggen dat qua onderhoud, de MX5 een zeer onderhoudsvriendelijke auto is. Een grote plus is dat alle onderdelen nog worden gemaakt, wat natuurlijk een groot voordeel is.

Wij hebben een grote webshop zoals je kunt zien. Hier kun je vele onderdelen vinden. Alles wat maar van toepassing is op de MX5. Originele onderdelen even als after-market en ook gebruikte onderdelen.
Enkele merken die wij onder anderen voeren zijn zoals gezegd originele Mazda onderdelen, het beroemde BBR GTI, H&R, V-Maxx, K&N, Meguiar, Stayfast, EBC Remmen, GAZ en zo nog meer. Ons voorstel, gewoon lekker rondkijken in onze webshop. 
Kun je onverhoopt een onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op via de verschillende kanalen.

Alle onderdelen kunnen verzonden worden. Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen om de gewenste onderdelen te halen. Dan verwelkomen wij je met een kopje koffie of thee met koek. Kortom, van harte welkom.

Hartelijke groet,
Team De Cabriohoeve

PS. wij zijn erkend door het RDW. Om het gemakkelijk te maken.

 • Alles onder één dak
 • Gastvrij en vriendelijk
 • Snelle levering
 • Transparant
 • Gediplomeerde monteurs
 • Mazda DSR Systeem
 • Mazda MX5 De Cabriohoeve
 • Mazda MX5 De Cabriohoeve
 • Mazda MX5 NDRF
 • Werkplaats afspraak
 • Betaal veilig
 • Snel geleverd
 • RDW erkend
 •