Account

Ervaringen

John

Hey hallo allemaal, Jullie hadden toch de seizoens opening in april? Welke datum was dit, komen we ff een bakkie doen. Groetjes van John & Leonie uit Leiden.(Zilvergrijse NB 1.6 turbo) PS. Had nog een race tegoet met Peet, hoop dat z'n turbo het weer doet hi hi.

15 april 2014
Rody

Zaterdag de trotse eigenaar geworden van een prachtige zilveren NBFL, die inmiddels al liefdevol tot MXima is gedoopt. Uiteraard naar volle tevredenheid geleverd door de Cabriohoeve. Na een lange treinreis zijn we door Willeke van het station gehaald, waar vind je een dergelijke service nog? De heerlijke familiale sfeer is een verademing, en drukte een zeer mooie stempel op deze vreugdevolle dag. De terugreis naar het verre 's-Hertogenbosch is volledig in open toestand volbracht, met de zon op het bolletje en Armin van Buuren op de radio, alwaar ze haar vaste plek in de parkeergarage inmiddels heeft ingenomen. Dit is de start van een prachtige toekomst samen, dat voel ik gewoon!

8 april 2014
Rene

Gisteren hebben wij onze MX5 gebracht voor het herstellen van een schade, wat mijn eigen schuld was. Vrijdag waren we al even langs bij de Cabriohoeve en werden we al verwend met koffie en lekkers. Gistermiddag was de auto weer als nieuw en een prijs wel 6 keer lager dan bij een plaatwerkerij, ongelofelijk de kennis en vriendelijkheid van de medewerkers, nog nooit in een garage meegemaakt. Vrijdag heerlijk overnacht het hotel en zaterdag nog een heerlijke fietstocht gemaakt, mensen bedankt voor de goede service en jullie vakmanschap! Jullie hebben er weer een klant bij!,,,,

6 april 2014
Rody

Al een tijdje op zoek naar een leuke tweedehands MX5. Groot aanbod, veel gezien, maar nergens zulke fraaie exemplaren als in Gasselte! Toen ik afgelopen vrijdag samen met mijn broer het Walhalla van De Cabriohoeve binnen stapte werd meteen al één ding duidelijk: als je hem hier niet vindt, dan vindt je hem nergens. Overdonderd door het aanbod en na een avontuurlijke proefrit is uiteindelijk de keuze gevallen op een prachtige zilverkleurige NBFL. Deze zal nog wat gepersonaliseerd worden met wat leuke accessoires voordat hij volgende week wordt afgeleverd. Leuke kennismaking met Willem, Willeke en de overige medewerkers, en ook nog een rondleiding gehad door de indrukwekkende magazijnen (jawel, meervoud!). Kan niet wachten tot volgende week, het is de reis vanuit mijn woonplaats Den Bosch meer dan waard!

26 maart 2014
B Blaauw

Onlangs een nieuw rvs uitlaatspruitstuk laten monteren door de jongens van de Cabriohoeve. Prima en netjes uitgevoerd mannen. Ondanks een onverwachte tegenvaller - niet pasklaar op mijn custom-made tussenpijp - is dit door Willem netjes opgelost. Top !!

23 maart 2014
Bernard

Ik ben vandaag voor een APK en een grote beurt bij jullie geweest. Terwijl ik er bij was werd alles vakkundig nagelopen en een prima advies gegeven. Tussen de middag zat ik gezellig met de familie en het overig personeel aan de balie te lunchen. Vervolgens heb ik mij vergaapt aan al die mooie MX 5 jes die er in de showroom stonden. Bij dit bedrijf staat de klant met zijn MX 5 centraal. Tevens een prima prijs- kwaliteit verhouding. Ik heb een goed besteedde dag gehad en ging tevreden met mijn MX 5 naar huis terug.

18 maart 2014
Berry

RVS uitlaat en Katalisator besteld voor MX5 NA. Snel geleverd prima kwaliteit en past uitstekend. Ook een gaaf geluid met deze dubbele uitlaat.

17 maart 2014
Cherber

Onlangs een revisie remklauw bij U besteld. Keurig snel geleverd, netjes verpakt en niet te duur. Hij werkt en ziet eruit als een nieuwe. Complimenten.

12 maart 2014
john

vandaag apk en een soort van grote beurt laten uitvoeren, echt top gedaan jongens en bedankt voor de lunch. groetjes john

6 maart 2014
Rob Elbers

Bedankt voor jullie snelle reactie! Super. Zie het onderdeel graag tegemoet. Groeten uit Lichtenvoorde.

5 maart 2014
Mark de Haan

Afgelopen zaterdag 1 maart reden we naar de Cabriohoeve, wel een stukje rijden vanuit Rijswijk. Maar de gastvrijheid en de snelle installatie van een dubelle uitlaat waren het meer dan waard. We kregen een rondleiding door showroom en magazijn. En kregen veel tips van wat er wel en niet aan de auto veranderd kon/moest worden. In de werkplaats kijk je onder het genot van koffie en cake mee terwijl jouw auto op de brug staat. Een kijkje in de keuken dus. Het resultaat is super van die uitlaat. De looks en de sound zijn echt geweldig. Dankjewel medewerkers van de Cabriohoeve.

2 maart 2014
Ko Leemhuis

Ik kom al enige tijd bij de Cabriohoeve voor onderhoud van mijn MX5. Heb de laatste jaren diverse veranderingen laten uitvoeren (nieuwe leren bekleding op de stoelen, dubbele roestvrijstalen uitlaat, auto 3,5 cm laten verlagen ect) Geweldige service en een gastvrijheid waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen!!! Groet, Ko Leemhuis.(Almelo)

19 februari 2014
Peter

Beste heer, Wat kost het om een crèmekap inclusief glazenruit met verwarming voor een MX5 Miracle uit 2000 te monteren. Met vriendelijke groet, Peter

19 februari 2014
Bert

Ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn die nieuwe of gebruikte onderdelen nodig heeft voor zijn of haar MX5 (Miata) Ook zal ik niet de enige zijn die bij Cabriohoeve wel eens een bestelling plaatst. Zo ook op 28 januari j.l. plaatste ik een bestelling via de webpagina, en wat denk je wat ???? 30 januari waren de onderdelen al in huis. Helemaal top Cabriohoeve, daar kan menig onderdelen magazijn een puntje aan zuigen. Ga vooral zo door. Nu weten jullie ook gelijk waarom ik bij Cabriohoeve mijn onderdelen bestel. Met vriendelijke groet, Bert van Sloten.

31 januari 2014
Steffan

Afgelopen vrijdag langs geweest voor een onderhoudsbeurt, apk en vervangen van de bobine. Zeer tevreden over het geleverde werk en wat een gastvrijheid, super! Was de rit vanuit Almere dubbel en dwars waard. Tot volgend jaar.

27 januari 2014
john pronk

beste cabriohoeve ik wens jullie een heel fijn en gezond 2014 toe en dat ik vaak langs mag komen. groetjes john

30 december 2013
Peter

Zondag rolbeugel v-style besteld,dinsdag al gekregen Vandaag gemonteerd en past perfect! Super service en snelle levering. Bedankt!!

26 december 2013
Christian de Groot

Heel tevreden over de service en gastvrijheid. Heel zeldzaam tegenwoordig!

19 december 2013
Jordy Huizinga

Al meerdere dingen laten doen en aangeschaft bij De CabrioHoeve, Altijd een top service en super communicatie!

11 december 2013
Ruthger Idema

Sinds de aanschaf van mijn NA MX-5 vaste klant bij de Cabriohoeve. Altijd goede service, heerlijke koffie en veelal een stukje cake. Prijs/kwaliteit zeer goed te noemen, wellicht iets duurder dan de garage in de buurt per uur maar door hun ervaring meestal stukken goedkoper. AANRADER!

9 december 2013
Rene de Boer

Weer even naar de Cabriohoeve gereden vanuit Wognum. Nieuwe schokdempers, bougieskabels, lampje verwisselen en een mooi setje winterbanden! Ps het stuur staat niet op de nota :-) Komt de volgende keer wel weer . Lekker bij gekletst. En natuurlijk weer een lekker broodje mee gegeten met de familie. Super gezellig weer!!! Groetjes vanuit Wognum. Met vriendelijke groet Rene de Boer

11 november 2013
Andre Le Blanc

Wat een enorme service bieden jullie, heb in een korte tijd tweemaal telefonisch contact met jullie gezocht. beide keren had ik een vraag over wat lekkage klachten en ook beide keren ben ik enorm prettig geholpen. Nogmaals bedankt. Grt , André

30 oktober 2013
Theun Zoer

Vandaag een "dagje Cabriohoeve" gedaan en dat was weer een succes, samen met m,n vriend die sinds deze zomer ook in het bezit is van een mooie NB . Willem is niets te veel, hij begint overal aan, iets niet naar je zin? Willem lost alles op met een onnavolgbaar enthousiasme en een brede lach. In de tussentijd werden we nog eens verwend met koffie en appelgebak en tussen de middag brood eten met de familie en de monteurs heel lekker en gezellig. En niet onbelangrijk alles perfekt gerepareerd. Bedankt!!!!

29 oktober 2013
Blaauw

Onlangs een torsen diff aangeschaft bij de Cabriohoeve. Geheel volgens afspraak uitgevoerd en ben dan ook zeer tevreden over deze actie. Tussen de middag een broodje meegegeten en ruimschoots voorzien van koffie en cake gedurende de werkzaamheden. Opnieuw een tevreden klant!

22 oktober 2013
Rob Polman

Willem vooral als profi-mecanic en Peter als wonderdokter voor mijn audiosysteem en andere probleemanalyses: Geweldig gedaan jongens vandaag.Bedankt.En zo gezellig, en niet onbelangrijk: een vriendelijke prijs ! Daar kom je nog eens terug, zeg je dan. Alsof mijn MX5 een nieuwe spirit heeft gekregen. Rondom nieuw remvermogen, mooie rolbeugel met windscherm en een fraaie grilllll, ja grrrrr.... gaat ie weer. Drense moi voor Willem en Peter.

10 oktober 2013
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •  
Wij zijn gesloten op Koningsdag, zaterdag 27 april. Wij wensen jullie allemaal een feestelijke dag.