Account

Ervaringen

Alex Poelen

Willem en Peter, heerlijk naar huis gereden met de nieuwe distributie en waterpomp. Het was weer een leerzame dag in jullie steeds mooier wordend bedrijf met prima service en gastvrijheid. De catering van mevrouw is ook TOP! Nog gefeliciteerd met jullie zoon en kleinzoon, geniet er van! Groeten uit Tiel.

27 september 2013
Bert

Het is niet de eerste keer dat ik onderdelen bestel bij De Cabriohoeve. Ik ben van mening dat De Cabriohoeve een geweldige service heeft en hanteert. Vandaag besteld, morgen in huis, super helemaal geweldig. Daar kan menig bedrijf een puntje aanzuigen. Cabriohoeve bedankt voor de onderdelen en de wel hele snelle bezorging daarvan. Met vriendelijke groet, Bert uit Huizen

11 september 2013
Frans Masmeijer

Beste Willem en Peter, Bedankt voor weer een geweldige snelle en goede service gisteren middag bestelling geplaatst na telefonische overleg op vrijdag. Vrijdag gelijk al een telefoontje terug dat het betreffende onderdeel gebruikt leverbaar was en ik het bestellen kon zodra ik daar de gelegenheid voor had ,En dat was gisteren na eerst nog een rit met de club te hebben gereden het weekeinde. Vanmiddag bij thuiskomst hadden de buren mijn pakketje netjes in ontvangst genomen en ben ik gelijk gaan uitpakken en vervangen de omlijsting van de schakelpook ziet er weer netjes uit en dat tegen een prijs waar je nog vrolijk van kan en mag worden.dit is in korte tijd de tweede keer dat jullie mij op een geweldige vriendelijke en familiare manier uit de brand hebben geholpen om mijn NBFL in originele staat te houden tegen schappelijke prijzen!!!!! Daarom wederom deze loofende woorden want het mag best gezicht worden dat er ook nog bedrijven zijn die de klant hoog in t vaandel hebben!!!! Ik blijf zeker bestellen nieuw als het nodig is en gebruikt als het kan een tevreden zeer tevreden klant!!! Met vriendelijke groet, Frans Masmeijer

10 september 2013
Louis

1 september 2013 Paar weken geleden dubbele rvs uitlaat gemonteerd, staat prima op mx5 NA. Gastvrij ontvangen en een heerlijke lunch genoten! Achteraf bleek de uitlaat wat meer ' sportieve ' herrie te maken dan wij vooraf hadden ingeschat. Peter en zijn collega's hebben gezorgd voor passende db-killers. Afgelopen vrijdag zijn deze getest, helemaal goed. Sportief geluid maar blijft binnen de perken. Prima sound! Gelijk ook nog even de voorpijp-uitlaat vervangen, en dit alles tegen een schappelijke prijs. Bedankt voor de prima service en het meedenken! Groetjes Louis en Thea

1 september 2013
Albert

Bedankt voor het vervangen en vooral ook passend maken van de sportuitlaat. Een mooi staaltje vakmanschap. Geen rammeltje of piepje meer te horen,en de rit naar huis was echt genieten.

31 augustus 2013
P W

Snelle levering van een goed gereinigd gebruikt onderdeel. Kwestie van uitpakken, inbouwen en klaar.

30 augustus 2013
Bas

Gisteren heeft mn Mazda bij cabriohoeve gestaan voor een hele grote reparatie, super service en een zeer prettige behandeling. Het was een ritje Middelharnis-Gasselte wel waard. Peter en Willem, bedankt.

23 augustus 2013
Ron.

Beste Peter en Willem, Bedankt voor de super snelle levering van de dubbele RVS sportuitlaat. Dinsdag middag aan het einde van de dag besteld en nu al donderdag ochtend zeer vroeg netjes afgeleverd. Zoals alle andere verhaaltjes in jullie gastboek, ben ook ik zeer tevreden over jullie gastvrijheid en service. Ga zo door jongens. M.v.g. Ron een mx5 freak.

22 augustus 2013
john

peter en willem bedankd voor het afstellen van de auto,hij rijd weer top. ik raad iedereen aan die een mx5 fan is een bezoekje te brengen aan cabriohoeve.

13 augustus 2013
Peter Hazeborg

Afgelopen zaterdag 10 augustus een nieuwe softtop laten plaatsen en een rolbeugel met windscherm. Na een rit van 3 uur ontvangen met koffie en verse cake. Verder prima geholpen, een rondleiding door het bedrijf en zeer enthousiaste medewerkers. Het leek wel een ontmoetingsplaats van MX-5 fans. 's Middags meegegeten met dehele familie. Verder nog diverse adviezen gekregen, hoe mijn MX-5 het best kan worden onderhouden.Een prima adres, wat ik iedereen kan aanbevelen.

12 augustus 2013
E.Beertema

Vandaag onze MX5 opgehaald,stond er als een diamant in de zon bij.Zijn erg content met de mannier waarop de koop tot is gekomen. Willem en Peter bedankt,super aardige mensen.De koffie staat altijd klaar. top afgeleverd hoor.Groetjes,Eppo en Tieske Beertema.

9 augustus 2013
Klaas Fröling

Vorig jaar mijn MX5 (een zwarte NB uit 1999) gekocht bij de Cabriohoeve. Door een goede vriend ben ik destijds aangestoken door het MX5 virus en dat gaat niet meer over. De MX5 is een probleemloze auto en heeft wat aandacht nodig op een aantal specifieke punten. En dan blijkt het grote voordeel van de MX5 kopen en/of in onderhoud hebben bij de mensen van de Cabriohoeve. Zij hebben aandacht voor hun klanten, veel technische kennis van de auto en de meeste MX5 onderdelen zijn nieuw en gebruikt op voorraad. En als er dan onverhoopt toch iets mankeert aan mijn MX5 dan is er altijd een persoonlijk gastvrij onthaal en worden de mankementen aan de auto vakkundig en tegen een schappelijk tarief opgelost. Met vriendelijke groet, Klaas Fröling

7 augustus 2013
Carla Oosterbaan

Nieuwe cabriokap met glazenachterruit dinsdag laten monteren, deze was al voorbereid op een frame zodat de wachttijd niet zolang was. En zijn ook nog diversen dingen nagekeken en een nieuwe uitlaat gemonteerd. Ben heel tevrede over de ontvangst van ons, de koffie stond klaar.

31 juli 2013
Frans Masmeijer

Nog even een klein berichtje van mijn kant,zoals beloofd.gisteren de koelvin vervangen een klein uurtje werk en hij os weer als nieuw geen herrie meer dus zeer tevreden.mannen van de Cabriohoeve bedankt voor het onderdeel en we gaan elkaar vaker zien,groetjes van een tevreden klant en mx5 gek!,, Gr.Frans.

28 juli 2013
Frans Masmeijer

Gisteren een ritje gasselte gedaan koelvin van de airco maakt een rot geluid lager was overleden .Daar dit een kompleet gebeuren is en ik 504€ wel veel geld vond ,de cabriohoeve maar eens gebeld en Ja hoor hij had er nog een liggen uit een auto van 2005 .De andere dag van uit wateringen maar eens naar Drente gereden en werd zeer vriendelijk ontvangen na een rit van ruim 3" uur is dat altijd fijn.Eerst maar een aan de koffie en een toilet stop ,wat een lieve mensen ,vervolgens werd het onderdeel gepakt en afgerekend .Daarna nog even een rondleiding door het bedrijf dat volop in beweging is ,mooie cabrio's gezien en wat een onderdelen zijn daar zowel nieuw als gebruikt.Nog even over de Family van mijn kant gesproken het bleek dat de eigenaar mijn neef kent dat was wel eev grappig zo blijkt de werelds ineens veel kleiner te zijn dan men vaak denk.Wij komen zeker terug voor de onderdelen en de goede service binnenkort heeft hij ook voor de nbfl een RVS uitlaat voor de nbfl met 1 pijp waardoor de auto origineel blijft maar toch net dat mooiere geluid voert.dus die gaat er zeker komen.airco drainage hopelijk morgen weer als een zonnetje zonder de herrie van voor heen maar daar maak ik nog wellevend een korte melding van.mannen en dame bedankt voor de ouderwetse maar ozo fijne behandeling als klant.

26 juli 2013
Wim

Ik rij sinds enkele weken een mx5 nb. Bij de Cabriohoeve een rolbeugel hiervoor besteld. Deze werd binnen 2 dagen afgeleverd. Helemaal top!! Alweer een klant gewonnen. Groetje Wim

15 juli 2013
Richard Balsters

Afspraak gemaakt voor het vervangen van een spiraalveer. De reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een prijs die echt meeviel. (vaak is het bij een garage omgekeerd) Hier ga je met plezier heen.

13 juli 2013
Dennis

Windscherm voor de NA besteld en daarbij het verzoek voor een afdekkapje, wat volgens mij normaal niet los leverbaar is. Tot mijn blijdschap was dit kapje erbij gedaan en dat getuigd voor mij toch wel van een top service. Ontzettend bedankt. Scherm ziet er ook goed uit en voor een mooie prijs.

11 juli 2013
Rik Kamping

Ben hier geweest voor een softtop was heen gereden zonder afspraak en werd meteen snel en goed geholpen..

27 juni 2013
Stephen

Tijdje geleden hier langs geweest voor een portier en een dak. Snel gevonden wat ik zocht. Erg aardige en kundige mensen. Ik ben erg goed geholpen en geadviseerd, heb een rondleiding gehad en de eigenaren waren vriendelijk genoeg om me uitgebreid te laten zien hoe ik zelf de deur en het dak kon vervangen. Een absolute aanrader.

26 juni 2013
J.-J.

Nieuwe buitenspiegels besteld en volgende dag al in huis. Goed verpakt en snelle service. Top!

12 juni 2013
John

Op 10 mei mijn mx 5 naar de hoeve gebracht voor uitbouw van oude blok en inbouw van een revisie blok. Het zat ze niet mee want ik ben keurig gebeld dat hij klaar was maar de volgende dag tijdens de proefrit viel de oliedruk weg.Helaas was ik al onderweg vanaf de hoeksche waard. Omgekeerd en 10dgn later weer voor de 2e keer richting Gasselte. Voor mijn reiskosten van de 1e keer ben ik keurig geholpen ( gratis nwe bougiekabels ). De motor loopt als een zonnetje. Heb netjes meegegeten. Jammer dat ze voor mij zo'n eind wegzitten. Ben zeer tevreden.

2 juni 2013
Ruud Voermans

29 mei in Gasselte geweest voor een onderhoudsbeurt met APK en vervangen katalysator. Voor de achterbanden en schokbrekers, die aan vervanging toe waren, had Willem een mooi tweedehands setje banden en schokbrekers voor een schappelijke prijs. Voor het loskrijgen van de 4e bougie moest Willem wel alles uit de kast halen maar het lukte, gelukkig!! Gezellige sfeer, goede koffie en mogen mee-eten. Dank voor de gastvrijheid.

30 mei 2013
Sjoerd Stevan

Dank voor de supersnelle reparatie en de geweldige service

29 mei 2013
Piet en Gea Rodermond

Beste Peter en Willem, bedankt voor jullie advies om de schokbrekers achter van de MX5 NA te vervangen voor NB schokbrekers. Het werkte perfect met de vakantie en de extra bagage.

23 mei 2013
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •  
Wij zijn gesloten op Koningsdag, zaterdag 27 april. Wij wensen jullie allemaal een feestelijke dag.