Account

Ervaringen

Piet en Gea Rodermond

Beste Peter en Willem, bedankt voor jullie advies om de schokbrekers achter van de MX5 NA te vervangen voor NB schokbrekers. Het werkte perfect met de vakantie en de extra bagage.

23 mei 2013
Bert van Sloten.

Beste Peter en Willem, Wat een geweldige service hebben jullie. Artikel 0401NA01 zojuist afgeleverd. Alleen zelf afhalen is sneller. Helemaal Toppie

15 mei 2013
Hennie Walsh

De koplampen zijn inmiddels geinstalleerd! Perfect! Nu de achterlichten nog, maar dat komt ook goed. Nogmaals dank voor het advies en de koffie.

15 mei 2013
Hans olde Hanhof

Vrijdag en zaterdag een flinke reparatie laten uitvoeren, waaronder vervanging distributieriem, schijfremmen met remblokken rondom, uitlaat en de koppelingsplaten. Mijn zwarte Mx5 NA loopt weer als trein. Goede service, goede technische know how en ook niet onbelangrijk bijzonder gastvrij. Koffie en lunch genoten. Fantastisch, hopelijk blijft dit concept zo. Willem en de beide monteurs klasse en bedankt. (Ook de vrouw des Hoeves, reuze bedankt.....!) Groet Hans

12 mei 2013
Bouke

Na jullie reparatie hebben we vandaag een heerlijke tocht gereden. Weer goed werk geleverd Willem, bedankt.

11 mei 2013
Frenk Gordijn

Goede morgen, ik heb de bestelling vanmorgen in goede staat ontvangen, helemaal super, bedankt voor de snelle services. groeten Frenk gordijn

3 mei 2013
Flip

Spulletjes van de buurman ontvangen. Wat een fantastisch verschil! MX-je stottert niet meer en rijdt nog veel soepeler nu... Helemaal blij dus :-) Bedankt voor de snelle levering en goede service... I'll be back ;-) Groet, Flip

22 april 2013
Andre Heskamp

Woensdag avond (17-04-13) de onderdelen besteld en vandaag (19-04-13) al ontvangen. Echt perfect en ook het gebruikte onderdeel is in een perfecte staat. Ook telefonisch wordt je correct en goed geholpen. Wordt toch tijd er een keer heen te rijden.

19 april 2013
Bert Koelewijn

In januari een mx-5 gekocht bij de Cabriohoeve. Klein probleempje met de accu- binnen 1 dag door de Cabriohoeve opgelost en geregeld. Wat een service, helemaal top.

19 april 2013
Jo Paumen

Ik wil jullie nog bedanken, het pakket is vrijdag al aangekomen. Dus bij deze bedankt!

16 april 2013
Leo en Greet

Vandaag een prachtige technische dag gehad bij de Cabriohoeve voor leden van MX5 fun Noord. Alles was perfect georganiseerd en iedereen voelde zich weer erg welkom!! Bedankt allemaal.

7 april 2013
Jan v Breeschoten

Vrijdag 22 maart auto laten nakijken en voorzien van nieuwe remschijven en remblokken. Ook remklauw die bleef hangen vervangen, nog even bougie en olie en filter verwisseld en klaar was ie weer om naar de APK te gaan. Tussen de middag mocht ik mee eten, waar vind je dat nog, en de hele dag koffie met zelf gebakken cake van de buurvrouw. Super service van de Cabriohoeve. Volgende keer weer naar Gasselte dat is zeker. gr Jan v Breeschoten

1 april 2013
Geer J

Ik ben al een paar jaar vaste klant bij de Cabriohoeve. Ik kom er regelmatig en meestal om effe te babbelen en een kopje koffie. Maar deze keer, rechterkoplamp van mijn NC-FL stond te hoog. Ik kreeg een tijdje terug een waarschuwing van de polisiiiiii. Cabriohoeve heeft het probleem opgelost en..................het koste mij niets. Kijk dat is ook weer de unieke service van "De Cabriohoeve"

30 maart 2013
dennis en jose

Heel klantvriendelijk, wij komen uit zoetermeer in december hadden wij onze mx5 gekocht. lid geworen van de MX5 club, op de site gezocht over de mxs en met de kerst langs gerijden We werden zeer warm ontvangen. Hebben de atuo in februari gebracht om het bekende heuvel van de mx5 te latenmaken schermen achter. Heel mooi gedaan we hebben weer een nw auto super , wij gaan wel voor de kleine mazda wel naar Gasselte

22 maart 2013
Marcel

Op een zomerdag langs komen waaien om enkele onderdelen te laten bevestigen. Geweldige sfeer en geweldige auto's. Erg klantvriendendelijk en de moeite waard eens langs te gaan.

20 maart 2013
Cor van de Velde

Bij de Cabriohoeve is garantie ook echt garantie. In july 2012 een mx5 1999 gekocht.Na een paar weken wat motor problemen gehad. Kontakt opgenomen met Willem, kom maar langs werd er gezegd. Langs gegaan en controle uitgevoerd.en probleem bleef terugkomen. In oktober een belletje we gaan de motor nakijken,een paar dagen later weer een belletje vind je het goed dat we er een andere motor uit 2003 met 60000km gelopen er in zetten. Dit vind ik grote klasse. Dit is service .CABRIOHOEVE een aanrader voor mx5 bezitters.

17 maart 2013
Hans

Leuk bedrijf. Kwam helemaal uit Rijswijk om een houten stuurtje in te bouwen en dat bracht allerlei complicaties met zich mee. Ze waren er 3 uur langer aan bezig maar dat hebben ze me niet berekend. Vind ik klantvriendelijk en zo bind je klanten. Wellicht zit er voor mij een ruilmotor en een nieuwe kap aan te komen en dan rij ikgraag nog een dagje heen en weer naar Drenthe.

16 maart 2013
Bouke Blaauw

Bij werkzaamheden aan de motorruimte thuis een vervelende lekkage aan de waterpompsteun ontdekt. Hadden ze natuurlijk 2e hands op de plank liggen. Netjes gestraald en niet van nieuw te onderscheiden. En altijd koffie en cake klaar, klasse mensen!

14 maart 2013
Evert Weijman

Div. malen onderdelen besteld en altijd op tijd en correct geleverd gekregen. Vragen stellen altijd mogelijk. Kortom gewoon een super bedrijf.

13 maart 2013
Nico

Vandaag voor het eerst bij de Cabriohoeve geweest, grillrooster en kentekenhouder gekocht. Veel info gekregen over de MX5, alle tijd voor de klant, prima.

12 maart 2013
Dimmen Breen

IK HEB AL DIVERSE ORDERS BIJ DE CABRIO HOEVE GEDAAN EN ER IS PROMPT GELEVERD EN ZEER CORRECT AFGEHANDELD VOLGENS AFSPRAAK. JAMMER DAT GASSELTE VOOR MIJ ZOVER UIT DE ROUTE LIGT ANDERS WAS IK ZEKER AL EEN PAAR KEER DAAR GEWEEST. D.Breen Kloetinge. Zeeland.

11 maart 2013
Ger Vennegoor

Woensdag 6 maart bijna de hele dag in Gasselte vertoefd. Verse apk, grote beurt, nieuwe accu, alles met veel zorg uitgevoerd door Willem. Boterhammetje meegegeten om 12 u, bijna opgenomen in de familie... Zonder gein: dit is een betrouwbaar adres waar je goed terecht kunt met je mx5. Ik kom in april graag terug voor het vervangen van de distributie van mijn cabriootje.

8 maart 2013
Frenk van Dieden

Beste Willem en collega´s. Gisteren het onderdeel raam schakelaars met de bovenplaat voor in het midden console voor mijn MX5 ontvangen . Het ziet er mooi uit en de kleur is ook mooi en bedankt voor het zeer goed verpakt en snel opsturen . Ik ben zeer tevreden ! Met vriendelijk groet , Frenk van Dieden .

7 maart 2013
Wim de Caluwé

Goedemorgen mannen, Was gisteren om 8 uur thuis heerlijk gereden. Nogmaals bedankt voor de goede service . Het geluid is super :-) en ik merk echt wel het verschil nu met rijden met de nieuwe kap ,veel minder geruis en gefluit. grt Wim de Caluwé

6 maart 2013
Brecht

-20%

Super snelle service

Nogmaals hartelijk bedankt voor de al enkele jaren perfecte hulp en service!!!!!

18 juni 2012
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •