Account

Ervaringen

Bert Bunskoek

8 december jl. op weg naar de cabriohoeve. De ontvangst was zeer gastvrij, koffie en koek. Eigenaren en personeel zeer vriendelijk. Aangekocht Mazda mx5 uit 2000. Auto zag er zeer verzorgd uit en was helemaal nagekeken. Peter gevraagd naar een Harttop. In de kleur zwart nog een op voorraad, moest ie wel van een andere afhalen. Kap voorzien van nieuwe klemmen en gericht op de Mazda alles in ons bijzijn. Als extra service werd de auto opnieuw voorzien van APK tot dec. 2017. ( was tot aug. 2017 ). En als toetje nog een paar vloermatten. Peter, Willem en personeel zeer bedankt voor de geboden service en uitleg. Komen zeker terug en bevelen de Cabriohoeve bij vrienden en kennissen aan. De terugreis naar Limburg verliep vlot en gladjes.

10 december 2016
‎Raymond Alexander Krausgruber

TOP Service !!!!!! Heel erg bedankt voor alles !

10 december 2016
M.Luteijn

Vrijdag ochtend een onderdeel besteld online. Zaterdag ochtend geleverd. Zeer snel, goed en vriendelijk contact na een vraag. Erg tevreden.

8 december 2016
benny

vandaag is mijn besteld pakket al aangekomen, netjes verpakt, alles zit erbij, en snel afgeleverd in belgie, bedankt cabriohoeve.

29 november 2016
johannes hm

Na bestelling constant perfecte service.Ook als vraagbaak heel goed in de weer. Dank, tot de volgende bestelling.

17 november 2016
Marjolijn en Jan Klopper

Op zaterdag een onderdeel gekocht en laten monteren. Op zondag bleek het onderdeel helemaal niet aan onze verwachtingen te voldoen. Gelukkig logeerden we vlakbij de Cabriohoeve in Gasselte en gingen op maandagmorgen weer langs. Helemaal geen probleem: onderdeel direct weer vervangen door het oude en ook meteen al het geld terug. Wat een Klasse! Wij kunnen de Cabriohoeve aan iedereen aanraden. Vriendelijke mensen en Super Service. We komen er zeker terug.

3 oktober 2016
Aaldert

Nieuw beklede leren stoelen laten monteren, geweldige verbetering. staat super en zit ook weer verbeterd.

21 september 2016
Jamar Ronny

Voor de eerste keer besteld alles verliep zëër vlot en mijn aankoop was prima hebben mij ook schitterend geholpen met mijn nieuwe bestelling daarvoor dank ben héél tevreden en zal zeker nog in de toekomst bestellen vriendelijke grts uit belgie

9 september 2016
Lennard & Lydia

Nieuwe bougies en bougie-kabels besteld 's middags hier, volgende ochtend binnen in een zeer fraai 'Cabriohoeve-doosje'!!! Net gemonteerd, de rooie NA uit 1991 rijdt weer als gloedje-nieuw, mede door jullie, nogmaals ZEER VEEL DANK voor alles..!!!! (hij reed nog maar op 2 of 3 pitjes en niet harder meer dan 95, nu weer knallen met die HAP!) We love u guys!

12 augustus 2016
Boyd Verhoeven

afgelopen zaterdag mijn pvc dak laten vervangen voor een linnen dak voor mijn NA super service heel gastvrij en heel duidelijk wat ze deden met de auto en goede uitleg gehad kortom ben heel tevreden. (recensie Facebook)

7 augustus 2016
Robin Dam

Superservice! Aardige mensen die weten wat ze doen! En niet al te duur! (recensie Facebook)

7 augustus 2016
Stefan

Gisteren een email gestuurd met wat vragen over nieuwe vloermatten en bijbehorende bevestigingen. Snel (en goed!) antwoord gekregen en meteen besteld. Ondanks dat het via de website niet mogelijk is, toch gevraagd of het bij een afhaalpunt bezorgd kon worden. Heb de bestelling vandaag al op kunnen halen, en meteen de nieuwe matten geïnstalleerd. Top!

5 augustus 2016
André Verbeek

Gisteren kwam ik erachter dat ik een remblok veertje miste bij mijn remklauw linksachter.. Na een kort telefoontje, vandaag al aan de deur afgeleverd! Super service jongens! Tot de volgende keer.

24 juli 2016
kees liebregts

Gisteren mijn bestelde gebruikte bobine ontvangen. Gemonteerd en de mx5 loopt weer als een zonnetje. Alleen jammer, dat ik een week (!!) op de bestelling moest wachten, dankzij DPD. Een volgende keer graag via PostNL, dan heb je je pakketje meestal binnen 24 uur.

29 juni 2016
Remy van den Nouweland

Na een olie lek en een versleten koppeling weer eens naar de goede mensen van de Cabriohoeve gereden, en wat een service weer! Leuke gesprekken gehad met Anne en Willem, me koppeling vervangen en grijpt weer goed aan. Olie lek lijkt weg te zijn maar ik hou het in de gaten, helaas dit keer geen foto's :( sorry Anne problemen met mijn telefoon dus helaas ben ik die kwijt. Maar moet er wat met je mx5 gebeuren, vergeet de lokale dealer en ga naar Gasselte want dan ga je tevreden zijn!

24 juni 2016
Edwin van der Kwast

Hallo Willem en Team allereerst wil ik jullie hardstikke bedanken voor de top service en Edwin heeft de kap perfect gemonteerd een topper is het Willem en ik wil ook je vrouw en jou bedanken voor de gast vrijheid en het eten hellemaal top dat maak je niet vaak mee dit was de eerste keer dat ik bij jullie terecht kwam en het was de vermoeiende rit zeker waar ik was ook blij met de taxatie van de auto viel met me neus in de boter dat de beste man langs kwam en ik vond dat je een hoop mooie auto,s had staan ga dit seizoen rijden in deze rode mazda 1991 maar ik vindt de mx nc heel mooi ga er voor sparen en kom bij jullie terug veel succes met julli bedrijf groeten uit Edam Edwin van der kwast

12 juni 2016
Geert Kuipers

Vandaag weer prima geholpen bij de Cabriohoeve. Bedankt voor de goede service!

9 juni 2016
Twenteteam

Dag cabriohoevemedewerkers,, Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de gastvrijheid die we mochten genieten bij de start van de rit van de MX5 club afgelopen zaterdag. Het was weer als vanouds gezellig. Fantastisch zals jullie het hele erf hadden vrijgemaakt om voor ons een parkeerplaats te creeren. Het paste allemaal precies. De koffie was prima en de appeltaart smaakte perfect. We hoorden van vele deelnemers dat ook zij blij waren met de ontvangst. Heel ontspannen en ongedwongen. Als klap op de vuurpijl hadden we ook nog het perfecte cabrioweer, dus niets stond ons in de weg voor een geweldige MX5 dag. En dat is het ook geworden. Cabriohoeveteam: ONTZETTEND BEDANKT!

5 juni 2016
Rein Niesing

Eind vorig jaar perfecte MX5 NC gekocht voor een zeer scherpe prijs. Ook inruil was heel gunstig. Auto is werkelijk als nieuw!! Uitstekende service. Je doet jezelf echt tekort als je niet langs de cabriohoeve gaat als je op zoek bent naar een MX 5

20 mei 2016
Wouter

Afgelopen weekend weer een ritje naar Gasselte voor de winter/zomerwielen wisseltruc. Koffie en cake waren weer top, iedereen supervriendelijk en de 2 nieuw aangeschafte banden billijk geprijsd. Kortom, de tank benzine meer dan waard, dank mannen!!

19 april 2016
Rudy

Naam en faam helemaal waar gemaakt. Problemen vlot en klantgericht opgelost.

11 april 2016
Ruud

Beste Willem en Anne jullie hebben me geholpen met m'n NB achtervering. Probleem is vakkundig verholpen!. Koffie, cake en zelfs mee geluncht, voor jullie de normaalste zaak van de wereld. Klasse!. Service staat op een heel hoog niveau bij jullie. Was de rit meer dan waard. Heb al vaker onderdelen besteld bij jullie dat gaat altijd goed. Zeker tot ziens!. Dank Ruud

6 april 2016
Ron

Geweldige familie! Diep respect voor Yvonne,Peter,Willeke en Willem! (gepensioneerd ondernemr)

25 maart 2016
Henk & Aranka

Vandaag een Jass Performance Type R alu schakelpook laten monteren door Marco. Wij en de oude Sony radio zijn er blij mee. Eindelijk krijgen de knoppen van de radio weer rust en kan er veel sneller worden geschakeld door de veel kortere slag. En, het ziet er meteen ook fantastisch uit. Bedank weer voor de snelle montage en koffie...

9 maart 2016
Paul

Vandaag wat onderdelen besteld voor de 2de keer nu. En het wordt morgen alweer geleverd. Super!!

3 maart 2016
Toon per pagina

  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 De Cabriohoeve
  • Mazda MX5 NDRF
  • Werkplaats afspraak
  • Betaal veilig
  • Snel geleverd
  • RDW erkend
  •